Gietwerk van aluminium

Gieten is een vormgevingstechniek die al duizenden jaren bestaat. Tegenwoordig wordt gieten gebruikt voor een breed scala aan verschillende producten. Gietwerk van aluminium biedt verschillende voordelen ten opzichte van andere fabricagemethodes. Daarnaast heeft het gebruik van aluminium voordelen in vergelijking met andere materialen. De smelttemperatuur van aluminium is relatief laag, zodat het materiaal tijdens het gieten goed beheersbaar is. Daardoor kan het in een patroon worden gegoten dat niet verloren gaat tijdens het gieten. Heycop is een gieterij met meer dan 100 jaar ervaring in gietwerk. Eén van onze specialiteiten is aluminium gietwerk (naast non-ferro, messing & brons en ijzer). Bewerkte gietstukken zijn een handige oplossing om producten eenvoudiger en dus goedkoper te maken. Heycop assisteert u bij het complete traject van uw product, van idee tot optimaal eindproduct.

Wat doet Heycop?

Heycop is een middelgrote onderneming met meer dan 100 jaar ervaring in de gieterij en in de metaalbewerking. Wij helpen u bij het leveren van kwaliteitsproducten tegen een optimale prijs. Heeft u hulp of advies nodig bij de transitie naar het gebruik van aluminium gietwerk? Of wil u er zeker van zijn dat u samenwerkt met betrouwbare gieterijen met een concurrerende prijs? Dat bent u bij Heycop aan het goede adres. Tot één van onze specialiteiten behoort aluminium gietwerk. Wij werken samen met veel vaste leveranciers, zowel in als buiten Europa, voor de levering van gietstukken. Wij helpen u ook meedenken bij de beste keuze voor giettechnieken.

Meer dan 100 jaar ervaring in de gieterijsector en de metaalbewerking

Aluminium gietwerk bij Heycop

Elke gieterij kent zijn eigen beperkingen. Hieronder zijn materiaalsoorten, seriegroottes en productietechnieken. Heycop maakt daarom vanaf eind jaren negentig gebruik van gespecialiseerde gieterijen voor de levering van gietwerk aan zijn klanten. Hiertoe zijn wij in staat uw aluminium gietwerk onder te brengen bij de gieterij die het best bij uw product past. Dat betekent dat u bij ons niet de beperkingen ondervindt die u bij een willekeurige andere gieterij wel ondervindt. Heycop denkt verder mee over de beste methodiek voor opspanning en bewerking. U bent daarmee zowel kwalitatief als kostentechnisch het beste bij ons af.

Contact met Heycop

Naast veel kennis en meer dan 100 jaar aan ervaring in gietwerk heeft Heycop ook een groot netwerk in de gieterijsector, zodat we zo concurrerend mogelijk voor u werken. Wil u meer weten over onze expertise in aluminium gietwerk? Of heeft u deskundig advies nodig bij de transitie naar bewerkt gietwerk? Neem dan contact op met Heycop via 030-6353565 of info@heycop.com voor al uw professionele aluminium gietwerk.