Heycop Beer Systems

Heycop Beer Systems ontwikkeld en produceert o.a. Bierzuilen, Lekbladen, Barklemmen en Tapkranen voor onder andere Heineken, Amstel en Brand. Heycop verzorgt hierbij het gehele traject van ontwerp tot eindproduct met bijbehorende logistiek. Met een in deze branche gespecialiseerde design- en ontwerpafdeling kan Heycop ook voor u een passende oplossing maken.

David All-in-One tapsysteem

Heycop is gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van complete oplossingen voor de bierbranche. Heycop produceert voor Heineken, Amstel en Brand de bierzuilen en de lekbladen behorend bij het zogenaamde David All-in-one tapsysteem, een uniek tapsysteem met de volgende voordelen:

– altijd gegarandeerd koud bier (gekoeld tot aan de top)
– lange houdbaarheid van het bier (tot 30 dagen)
– geen reiniging vereist dus kostenbesparend (geen bierwacht nodig)
– 50% energiebesparing
– zeer brede keuze uit bieren, ciders etc.

De gemiddelde productie in de afgelopen jaren ligt op 14.000 systemen per jaar, deze systemen worden wereldwijd geleverd. Heycop is contractpartner van Heineken.

Meer dan 100 jaar ervaring in de gieterijsector en de metaalbewerking

Overigen Bierbranche

Naast biertapsystemen en lekbladen produceert Heycop vele andere aan de bierbranche gerelateerde producten zoals Clamp-On units (barklemmen) , Threaded Pipesets, (fust-)koppelingen, tapkranen en allerhande overige artikelen. Hiervoor heeft Heycop niet alleen vaste partners binnen Europa maar ook betrouwbare leveranciers uit Azië. Wij nodigen u van harte uit om uw nieuwe ideeën eens met ons te komen bespreken.