CNC-Bewerken

Heycop is dé specialist op het gebied van CNC-bewerken. Met onze jarenlange ervaring en modern machinepark kunnen wij u de beste oplossing bieden voor het uitvoeren van complexe bewerkingen. Bij Heycop ligt de focus niet alleen op het bewerken van gietstukken maar is het bewerken van producten vanuit staf- of plaatmaterialen ook dagelijkse kost.

Onze mogelijkheden

Heycop kan indien wenselijk snel schakelen en hoog kwalitatieve producten leveren. Dit niet alleen dankzij ons uitgebreide machinepark maar ook dankzij onze eigen gereedschap makerij waar we de opspanningen en speciaal-gereedschappen in eigen huis kunnen vervaardigen. Ons machinepark bestaat hoofdzakelijk uit vier- assige CNC frees- en  draaibanken welke deels gerobotiseerd beladen kunnen worden en deels voorzien zijn van een stafaanvoer. Voor een meer uitgebreide omschrijving van ons machinepark verwijzen wij u naar de pagina : Machinepark

Heycop investeert niet alleen blijvend in haar CNC machinepark maar ook in de nieuwste technologieën op het gebied van  3D CMM meetmachines en 3D-scanners zodat we niet alleen kunnen produceren maar ook kunnen controleren !

Meer dan 100 jaar ervaring in de gieterijsector en de metaalbewerking

Multi-opspannen bij Heycop

Heycop haalt een groot gedeelte van haar kracht uit het bedenken van (kosten-) efficiënte manieren van produceren. Bij het bewerken van de grotere series producten wordt bij Heycop al snel gedacht aan multi-opspannen met behulp van consoles al of niet ondersteund door gerobotiseerd beladen van de machines.

De voornaamste winst bij het multi-opspannen wordt behaald uit het verlengen van de bewerkingscycli en het uitsparen op gereedschap wisseltijden. Of dit een optie is voor uw product wordt vaak in de opstartfase al besloten of na een sterke toename in de afname.

Meer dan alleen CNC-bewerken

Vaak is het CNC- bewerken van een product slechts één stap binnen het productieproces. Het uiteindelijke product wordt vaak nog oppervlakte behandeld, geassembleerd, verpakt etc.. Het onderbrengen van deze verschillende stappen bij één leverancier heeft vaak veel voordelen.

Naast het hebben van één aanspreekpunt voor uw producten wordt u ook ontlast van eventuele kwaliteitsproblemen, logistieke handelingen, het houden van tussenvoorraden etc.. Heycop ziet zichzelf graag als totaal leverancier en merkt dat de behoefte om meer facetten van de logistieke keten en het productieproces uit te besteden bij haar klanten groeit. Heycop ontzorgt u graag.

Neem contact op met Heycop

Op zoek naar een ervaren specialist in CNC bewerken? Heycop biedt jarenlange ervaring en is voorzien van een modern en uitgebreid machinepark. Wij schakelen snel en leveren producten van hoge kwaliteit. Neem contact op met Heycop via +31 (0)30 6353565 of mail naar info@heycop.com als u meer vragen hebt of op zoek bent naar advies.