CNC-Bewerken

Heycop is de specialist op het gebied van CNC-bewerken. Met onze jarenlange ervaring en modern machinepark kunnen wij u de beste oplossing bieden voor het uitvoeren van complexe bewerkingen. Bij Heycop ligt de focus op het bewerken van gietstukken, een tak van sport waar Heycop in uitblinkt. Daarnaast is het bewerken van producten vanuit staf- of plaatmaterialen ook dagelijkse kost.

Met behulp van onze multi-opspanningen en uitgekiende bewerkingsmethodieken kunnen wij niet alleen snel werken maar ook kostenefficiënt.

CNC-Bewerken door Heycop

Met een eigen rapid prototypen afdeling en de eigen gereedschapsmakerij kan Heycop indien wenselijk snel schakelen en hoog kwalitatieve producten leveren in een korte en betrouwbare levertijd. Ons hoogwaardig machinepark bestaat hoofdzakelijk uit  vier- en vijf-assige CNC frees- en  draaibanken welke deels gerobotiseerd beladen kunnen worden. Voor een meer uitgebreide omschrijving van ons machinepark verwijzen wij u naar de pagina : Machinepark

Ons meedenkend en ervaren personeel is een onmisbare factor in het kunnen uitvoeren van de veelal complexe bewerkingen welke bij gietstukken komen kijken.

Meer dan 100 jaar ervaring in de gieterijsector en de metaalbewerking

Multi-opspannen bij Heycop

Heycop haalt een groot gedeelte van haar kracht uit het bedenken van (kosten-) efficiënte manieren van gieten en bewerken. Bij het bewerken van de grotere serie’s producten wordt bij Heycop al snel gedacht aan multi-opspannen met behulp van consoles al of niet ondersteund door robot belading. Hiervoor heeft Heycop tal van specifiek montageplatformen ontworpen.