CNC-Bewerken

Heycop is de specialist op het gebied van CNC-bewerken. Met onze jarenlange ervaring en modern machinepark kunnen wij u de beste oplossing bieden voor het uitvoeren van complexe bewerkingen. Bij Heycop ligt de focus op het bewerken van gietstukken, een tak van sport waar Heycop in uitblinkt. Daarnaast is het bewerken van producten vanuit staf- of plaatmaterialen ook dagelijkse kost.

Met behulp van onze multi-opspanningen en uitgekiende bewerkingsmethodieken kunnen wij niet alleen snel maar ook kostenefficiënt werken.

Onze mogelijkheden

Heycop kan indien wenselijk snel schakelen en hoog kwalitatieve producten leveren. Dit niet alleen dankzij ons uitgebreide machinepark maar ook dankzij onze eigen gereedschap makerij. Ons machinepark bestaat hoofdzakelijk uit vier-assige horizontale DMG Mori CNC frees- en  draaibanken welke deels gerobotiseerd beladen kunnen worden. Voor een meer uitgebreide omschrijving van ons machinepark verwijzen wij u naar de pagina : Machinepark

De laatste jaren zien wij de mate aan complexiteit stijgen en hierin achterblijven is geen optie. Naast blijven investeren in de nieuwste technologieën zoals 3D CMM meetmachines en scanners is ons meedenkend en ervaren personeel hierin een onmisbare factor.

Meer dan 100 jaar ervaring in de gieterijsector en de metaalbewerking

Multi-opspannen bij Heycop

Heycop haalt een groot gedeelte van haar kracht uit het bedenken van (kosten-) efficiënte manieren van produceren. Bij het bewerken van de grotere series producten wordt bij Heycop al snel gedacht aan multi-opspannen met behulp van consoles al of niet ondersteund door robot belading.

De voornaamste winst bij het multi-opspannen wordt behaald uit het verlengen van de bewerkingscycli en het uitsparen op gereedschap wisseltijden. Of dit een optie is voor uw product wordt vaak in de opstartfase al besloten of na een sterke toename in de afname.

Meer dan alleen CNC-bewerken

Vaak is het CNC- bewerken van een product slechts één stap binnen het productieproces. Het uiteindelijke product wordt vaak nog oppervlakte behandeld, geassembleerd, verpakt etc.. Het onderbrengen van deze verschillende stappen bij één leverancier heeft vaak veel voordelen.

Naast het hebben van één aanspreekpunt voor uw producten wordt u ook ontlast van eventuele kwaliteitsproblemen, logistieke handelingen, tussenvoorraden etc.. Heycop ziet zichzelf graag als totaal leverancier en merkt dat de behoefte om meer facetten van het proces te beheren groeit. Hierin heeft Heycop zich derhalve ook sterk gemaakt de laatste jaren en kunt u Heycop zien als uw procespartner welke u graag zoveel mogelijk ontlast.

Neem contact op met Heycop

Op zoek naar een ervaren specialist in CNC bewerken? Heycop biedt jarenlange ervaring en is voorzien van een modern en uitgebreid machinepark. Wij schakelen snel en leveren producten van hoge kwaliteit. Neem contact op met Heycop via +31 (0)30 6353565 of info@heycop.com als u meer vragen hebt of op zoek bent naar advies.