CNC frezen: kies voor specialist Heycop

Metaalbewerking met de computer (CNC, Computer Numerical Control) heeft sinds de twintigste eeuw een enorme opmars gemaakt. Met CNC is productie nauwkeuriger en van een meer constante kwaliteit dan bij conventioneel bewerken met de hand. CNC frezen is één van de mogelijke manieren van CNC bewerken. Met frezen wordt verwezen naar een vorm van metaalbewerking waarbij met machines of handarbeid materiaaldelen worden weggenomen en afval (spanen) ontstaat. Zo neemt de massa van het product af en verandert het product in de gewenste vorm. Bij CNC frezen is dit freeswerk geautomatiseerd met de computer. Bij CNC frezen is het van belang dat er gebruik wordt gemaakt van moderne machines. Heycop is specialist op het gebied van CNC bewerken en heeft een machinepark met de nieuwste CNC-freesmachines.

De keuze voor CNC frezen

Frezen kan op zeer veel verschillende manieren worden uitgevoerd. Hoewel CNC frezen met de computer wordt gedaan blijft het mensenwerk. De numerieke waardes voor het freeswerk moeten immers door mensen in de computer worden ingevoerd (Numerical Control). De invoer heeft grote gevolgen voor het eindproduct. Daarom is het van belang een ervaren specialist op het gebied CNC frezen in huis te nemen. Ervaring voorkomt immers fouten. Niet alleen ervaring is belangrijk. De leverancier van het CNC freeswerk moet ook over moderne machines beschikken voor het beste resultaat. Waarom is Heycop een goede keuze? Wij hebben een uitgebreid machinepark met moderne freesmachines en beschikken over jarenlange ervaring in CNC frezen en de metaalbewerkingen.

Meer dan 100 jaar ervaring in de gieterijsector en de metaalbewerking

Heycop: jarenlange ervaring in CNC frezen

Heycop heeft meer dan 100 jaar ervaring in de gieterijsector en de metaalbewerking. Wij zijn specialist op het gebied van CNC frezen. Ons hoogwaardig machinepark bestaat hoofdzakelijk uit vier- en vijfassige CNC frees- en draaibanken die deels gerobotiseerd beladen kunnen worden. Tot ons machinepark behoren onder meer drie Mori Seiki NH(X)5000 machines. Dit zijn horizontale CNC-freesmachines die behoren tot de beste van de wereld op het gebied van CNC frezen en CNC bewerken. Naast de horizontale Mori Seiki banken beschikt Heycop ook over een verticale variant (de NV5000). Heycop heeft niet alleen de beschikking over Mori Seiki machines maar ook twee Fanuc T21 freesmachines. Deze machine is ingericht op het snel uitvoeren van grotere series minder complexe bewerkingen. Onze ervaring en onze uitgebreide machinepark zorgen ervoor dat wij u beste service en resultaten in CNC frezen bieden.

Contact met Heycop

Wil u bij de productie of bewerking van uw gietwerk verzekerd zijn van een goed resultaat? Heycop beschikt over veel ervaring in de metaalbewerking. Tevens zijn wij voorzien van een machinepark met de modernste apparatuur voor optimaal CNC frezen. Heeft u vragen of bent u op zoek naar advies? Neem contact met ons op via +31 (0)30 6353565 of info@heycop.com voor al uw vragen over CNC frezen.