Heycop: uw deskundige assemblage partner

Heycop_Assemblage

A selection of our trusted customers

Alleskunner

We leveren variërende assemblages,
van eenvoudig tot complex.

Efficiënt

Efficiënt assemblageproces dankzij
ervaring en toegewijd personeel.

Maatwerk

Afgestemd proces op
uw productbehoeften.

Totaalpartner

We bieden ook logistiek- en
voorraadoplossingen.

Met meer dan 100 jaar ervaring biedt Heycop hoogwaardige en op maat gemaakte assemblagediensten die perfect aansluiten op de specifieke behoeften van elk project. Als assemblage partner kunnen we snel inspelen op veranderende productiebehoeften en variabele vraag. Dit biedt ú de mogelijkheid om uw productiecapaciteit flexibel aan te passen zonder grote investeringen in apparatuur of personeel. Benieuwd wat Heycop onderscheidt als assemblage partner? Lees dan snel verder.

Neem contact op
120 + Klanten
2000 + Producten

Hoogwaardige producten en concurrerende prijzen

Heycop is specialist in de gieterij en metaalbewerking. Als assemblage partner bieden wij klanten hoogwaardige producten tegen concurrerende prijzen. Op de volgende manieren onderscheiden we ons van andere assemblagebedrijven:

Ervaring en vakmanschap

Dankzij de expertise van onze vakkundige teams worden alle producten nauwkeurig en met de grootste precisie geassembleerd.

Op maat gemaakte oplossingen

Heycop werkt nauw samen met klanten om specifieke eisen en doelstellingen in kaart te brengen, waardoor we maatwerkoplossingen kunnen bieden die nauw aansluiten op de behoeften van elk project.

Totaalpartner

Naast onze specialisatie in hoogwaardige productassemblage, bieden wij ook diensten aan op het gebied van CNC-bewerking en gietwerk, alsook logistieke oplossingen, zoals voorraadbeheer.

Klantvriendelijk

Bij Heycop staat het opbouwen van langdurige relaties centraal, waarbij wederzijds vertrouwen en respect de basis vormen. We ondersteunen u tijdens het gehele project, vanaf het eerste contact tot aan de levering van het eindproduct.

Kwaliteit is onze prioriteit

Heycop maakt gebruik van digitale assemblage-instructies om te voldoen aan de gevraagde eisen. Met ons ISO-9001 gecertificeerde kwaliteitssysteem garanderen we de naleving van strikte kwaliteitsnormen voor elk product. Dankzij ons gekwalificeerde personeel worden grondige controles uitgevoerd voordat producten onze faciliteit verlaten. Dit resulteert in het consequent leveren van hoogwaardige eindproducten die aan uw verwachtingen voldoen.

Kies voor Heycop als uw assemblage partner

Met Heycop als assemblage partner profiteert u van tijd- en kostenbesparingen, jarenlange ervaring en hoogwaardige resultaten. Meer weten? Onze experts denken graag met u mee.

Neem contact op
“Heycop is een ware meester in de maakindustrie, waar vakmanschap en kwaliteit samenkomen om grenzen te verleggen.”
John Stone
Questions?

Our experts are eager to collaborate with you in providing a comprehensive solution

Get in touch