Engineering bij Heycop

Heycop beschikt over een eigen engineering en ontwikkeling afdeling. Hiermee kunnen wij uw bedrijf ondersteunen bij technische vraagstukken met het oog op innovatie, kostprijsreductie en technische verbeteringen. Met onze ervaring in en mogelijkheden tot gieten en bewerken kunnen wij een totaaloplossing bieden voor uw ideeën of bestaande producten.

Heycop engineering

De engineering afdeling van Heycop bestaat uit een enthousiast en vindingrijk team. Samen geloven wij in het vinden van de passende oplossing voor uw bedrijf.

Met behulp van onze uitgebreide mogelijkheden tot visualiseren doormiddel van onze 3D printer en realiseren met ons machinepark is de slag tot eerste concept snel gemaakt.

Meer dan 100 jaar ervaring in de gieterijsector en de metaalbewerking

Reverse Engineering

Heycop onderscheid zich graag door altijd voorop te lopen in de laatste ontwikkelingen op het gebied van technologie en innovatie. Daarom heeft Heycop onlangs geïnvesteerd in een 3D laserscan arm van Hexagon, de Absolute arm.

Met deze scanner heeft Heycop de mogelijkheid gekregen tot het inscannen van bestaande producten en deze om te zetten in 3D data. Dit geeft niet alleen een nieuwe kijk op het engineeringsproces maar ook op kwaliteit. Wilt u meer lezen over deze nieuwe ontwikkeling, kijk dan op deze pagina: Kwaliteit

New-Absolute-Arm_Hero-Image_7-Axes