Gieten in koper heeft een lange historie

Gieten in koper kent een lange geschiedenis. Bij archeologische opgravingen in Irak is koperen gietwerk van 8700 jaar voor Christus ontdekt. Koper wordt op grote schaal in de industrie gebruikt, omdat het een groot geleidingsvermogen heeft voor elektriciteit en warmte. Daarnaast is het buigzaam en eenvoudig te vervormen. De bekendste toepassing van koper is natuurlijk koperdraad. Bewerkte gietstukken zijn een interessante oplossing om producten eenvoudiger (en dus goedkoper) te fabriceren. De keuze voor gieten in koper of voor ander gietwerk is natuurlijk afhankelijk van uw product. Heycop is een dienstverlener die u assisteert bij het kiezen van het juiste gietwerk. Ook helpen we u de juiste leverancier bij uw product selecteren.

Kiezen voor het juiste gietwerk

De keuze uit verschillende soorten gietwerk is ruim. Naast koper kunt u bijvoorbeeld kiezen voor non-ferro, aluminium, messing, brons of ijzer. Maar hoe weet u of uw keuze voor gietwerk en bijbehorende leverancier verstandig is en past bij uw product? Heycop helpt u bij het beantwoorden van deze vragen. Ook bieden wij begeleiding bij het hele productieproces, van uw eerste idee tot het eindproduct. Wij komen graag samen met u tot een uitgekristalliseerd en optimaal product dat voldoet aan uw wensen. Heycop is verantwoordelijk voor het complete traject dat u aan ons uitbesteedt, inclusief het gieten in koper.

Meer dan 100 jaar ervaring in de gieterijsector en de metaalbewerking

Heycop: ervaren in de gieterij-sector

Heycop heeft veel ervaring en kennis van bewerkte gietstukken, van koper en andere materialen. Onze klanten adviseren en voorzien van bewerkte gietstukken heeft dan ook onze focus. Bewerkte gietstukken zijn een ideale oplossing om producten eenvoudiger en goedkoper te maken. Wij helpen u graag bij de transitie naar bewerkte gietstukken. Wij werken samen met een groot netwerk van gespecialiseerde gieterijen wereldwijd. Dat geeft ons de mogelijkheid om al uw gietwerk onder te brengen bij de gieterij die het beste bij u past. Wij denken met u mee bij de beste keuze voor materiaal en giettechnieken. Zo bent u zeker of gieten in koper de beste keuze voor uw product is. Ook helpen wij uw kosten drukken door samenwerking met landen met competitieve arbeidskosten, waaronder India, Vietnam, China, Taiwan en landen in Oost- en Zuid-Europa.

Gietwerk van brons of niet? Neem contact op met Heycop

Kiest u voor gieten in brons of voor ander gietwerk? Hoe vindt u de leverancier die aansluit bij uw wensen voor kwaliteit en prijs? Heycop heeft de ervaring en expertise in huis die u deze vragen helpt beantwoorden. Neem contact met ons op voor advies of een afspraak via 030-6353565 of info@heycop.com. Wij zorgen voor hoge kwaliteit gietwerk in koper.