Snelle levering mogelijk

Vanuit onze nieuwe in 2022 gerealiseerde LEAN productieomgeving met uitgebreid CNC- machinepark en schone Assemblage levert Heycop haar klanten van idee tot (samengesteld-) eindproduct waarin wordt voorzien in alle gewenste bewerkingen en processtappen.

ISO 9001-2015 gecertificeerd

Heycop excelleert in totaaloplossingen 

Al meer dan 110 jaar uw totaalleverancier voor gietdelen, CNC-bewerkingen,(complexe) samenstellingen en machineonderdelen binnen de sectoren Automotive, Maritiem, Machinebouw, Hoogspanningsindustrie en meer.

Gieten

Heycop is gespecialiseerd in het leveren van gegoten en bewerkte gietstukken. Vaak zijn gietstukken dé oplossing om producten welke uit meerdere onderdelen bestaan (o.a. lasconstructies) niet alleen goedkoper maar ook een stuk simpeler te maken.

CNC-Bewerken

Indien wenselijk kunnen wij snel schakelen en hoog kwalitatieve producten leveren. Dit niet alleen dankzij ons uitgebreide machinepark maar ook dankzij onze eigen gereedschap makerij waar we de opspanningen en speciaal-gereedschappen in eigen huis kunnen vervaardigen.

Assemblage

Heycop excelleert in het bieden van totaal oplossingen. Naast het gieten en CNC-bewerken bieden wij ook de mogelijkheid voor de  montage- en assemblage van uw producten. Met onze ervaren medewerkers en schone montage afdeling leveren wij jaarlijks vele samenstellingen variërend van eenvoudige- tot complexe samenstellingen.

    Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

    Vul het onderstaande formulier in of bel met 030-6353565
    o.a. actief in de volgende branches: