Rapid prototyping bij Heycop

Rapid prototyping bij Heycop De Engineering afdeling van Heycop beschikt over een eigen 3D printer waarmee 3 dimensionale ABS modellen kunnen worden gegenereerd vanuit elke willekeurige 3D CAD file (IGES, STEP, Parasolid, etc.). De modellen kunnen worden gegenereerd in verschillende kleuren en ze zijn belastbaar. U kunt uw ontwerp dus bij ons laten maken in ABS en dit vervolgens inpassen in uw installatie.
De nauwkeurigheid is +/- 0,1mm.

Heycop werkt met de meest actuele versie CAD/CAM software van Solid Edge en Edge Cam waarmee we niet alleen 3 dimensionale tekeningen / modellen kunnen genereren maar ook de mogelijkheid in huis hebben om direct vanaf tekening een CNC programma te kunnen genereren voor onze draai- en freesmachines.

De 3D printer ziet Heycop als een vervolmaking van het R&D proces waarbij Heycop haar klanten extra (kostenloze) ondersteuning kan verlenen op het gebied van rapid prototyping. De machine wordt ook commercieel ingezet waarbij klanten de garantie krijgen dat zij binnen 48 uur een ABS model in huis hebben van een door hun zelf aangeleverde 3D file.