Coating met staal, rvs, metaal of aluminium

Coating of oppervlaktebehandeling is een methode voor het verfraaien of het beschermen van een oppervlak. Bij deze methode wordt een beschermende of verfraaiende deklaag op een ondergrond aangebracht. Coating wordt ook toegepast om materiaaleigenschappen te veranderen. Er zijn veel verschillende processen qua oppervlaktebehandeling. Deze processen zijn onder meer mogelijk met staal, roestvrij staal (rvs), metaal of aluminium. Een ervaren partner is onmisbaar bij de keuze voor de juiste oppervlaktebehandeling. Met Heycop kiest u voor een partner met meer dan 100 jaar ervaring in de gieterijsector en de metaalbewerking. Wij helpen en adviseren u bij de juiste keuze voor oppervlaktebehandeling met rvs, metaal, staal of aluminium.

Kiezen voor de juiste oppervlaktebehandeling

De keuze voor een juiste oppervlaktebehandeling is belangrijk. De juiste coating helpt immers het oppervlakte beschermen tegen mogelijke externe invloeden, zoals corrosie. Als gevolg van corrosie kan de oppervlakte groen of zwart uitslaan, afhankelijk van het materiaal. Verder helpt de coating de hechting van het verf- of lijmproces te verbeteren. Heycop heeft veel ervaring en een groot netwerk in de metaalbewerking en gieterij-sector, zowel in binnenland als buitenland. Dankzij ons grote raster aan vaste leveranciers in landen met beperkte arbeidskosten leveren wij optimaal resultaat voor een concurrerende prijs. Met onze jarenlange ervaring in de metaalbewerking assisteren wij u bij de keuze voor de juiste en financieel meest interessante oppervlaktebehandeling met staal, metaal, aluminium of rvs.

Meer dan 100 jaar ervaring in de gieterijsector en de metaalbewerking

Heycop helpt bij keuze voor de juiste oppervlaktebehandeling

Bij de keuze voor de juiste coating zijn er veel factoren die een rol spelen. Hierbij moet niet alleen rekening worden gehouden met de omgeving waarin het product zich bevindt en met de toepassing van het product. Er moet ook gekeken worden naar de legering waaruit het product is gemaakt en de overige kleine hoeveelheden legeringselementen. Ook overwegingen uit een esthetische invalshoek (kleur en verfraaiing) spelen mee bij de beslissing. Pas nadat alles zorgvuldig is overwogen, wordt een keuze gemaakt. Het grote netwerk en de lange ervaring van Heycop in de metaalbewerking zorgen ervoor dat u kiest voor de juiste oppervlaktebehandeling met rvs, staal, metaal of aluminium. En dat voor een concurrerende prijs.

Contact met Heycop

Ben op zoek naar een ervaren professional in de metaalindustrie voor advies over de juiste coating van uw product? Zeker weten dat u bij de behandeling van oppervlaktes van uw producten niet te veel kosten maakt en de juiste keuze maakt voor staal, aluminium, rvs of staal en voor de juiste partner? Neem dan contact op met Heycop voor de keuze van de juiste oppervlaktebehandeling (rvs, staal, aluminium) via +31 (0)30 6353565 of info@heycop.com.