Over Heycop

Heycop is een middelgrote onderneming met meer dan 100 jaar ervaring in de gieterij sector en de metaalbewerking.

Bedrijven weten zich bij ons verzekerd van een optimaal kwaliteitsproduct tegen een concurrerende prijs. Al vele jaren waarderen zij de tijd- en kostenbesparing die Heycop hen oplevert.
Een definitieve tekening maar ook een idee of een schets van een product kunnen het uitgangspunt zijn voor een samenwerking om te komen tot een uitgekristalliseerd en optimaal product. Veel van de bewerkingen voeren wij in eigen huis uit, andere bewerkingen, zoals bijvoorbeeld oppervlaktebehandelingen,  besteden wij uit bij betrouwbare partners. In alle gevallen blijft Heycop verantwoordelijk voor het complete traject dat u bij ons uitbesteedt.

Voor het kunnen profiteren van de lage lonen in o.a. Oost- en Zuid Europa, India, Vietnam, Taiwan en China werkt Heycop al vele jaren samen met vaste leveranciers. Ook hier neemt Heycop de volle verantwoordelijkheid voor de aanmaak van prototypen, de logistiek en de kwaliteit van het eindproduct.

In een aantal produktgroepen heeft Heycop specifieke ervaring opgebouwd:
  • Aan de Maritieme sector leveren wij componenten en samenstellingen voor schroefassystemen, flexibele koppelingen, boegschroeven en onderdelen voor het mariniseren van motoren.
  • Aan de Horeca leveren wij biertapzuilen, tapkranen en RVS lekbladen.
  • Aan de Elektriciteits sector leveren wij allerlei componenten voor midden- en hoogspanningsinstallaties waaronder hoogspannings schakelaars.
  • Aan de kabel industrie leveren wij allerlei connectoren, kabeldoorvoeren, isolator componenten en verbindingselementen voor hoogspanningskabels .
  • Aan de Automotive sector leveren wij deursystemen voor bussen (openbaar vervoer) en energy opwekkende assen voor trailers.
  • Aan de Drinkwater industrie leveren wij water desinfectie systemen.

Heycop garandeert u een hoogstaand product tegen een optimale prijs.

Wij leveren volgens de FME Verkoop- en leveringsvoorwaarden (download hier)