Over Heycop

Heycop is een middelgrote onderneming met meer dan 100 jaar ervaring in de gieterij sector en de metaalbewerking. Bedrijven weten zich bij ons verzekerd van een optimaal kwaliteitsproduct tegen een concurrerende prijs. Al vele jaren waarderen zij de tijd- en kostenbesparing welke Heycop hen oplevert.

Gedurende de jaren heeft Heycop in een aantal productgroepen specifiek ervaring opgebouwd:

  • Maritieme sector
  • Automotive
  • Hoogspanning sector
  • Kabel industrie
  • Machinebouw
  • Horeca installaties (Bier tapsystemen)

Heycop is echter niet terughoudend om nieuwe markten te ontdekken en haar ervaring te delen.

Heycop ontzorgt haar klanten

Een definitieve tekening maar ook een idee of een schets kunnen het uitgangspunt zijn voor een samenwerking. Samen komen wij graag tot een uitgekristalliseerd en optimaal eindproduct dat voldoet aan uw wensen. Veel van de bewerkingen en montages voeren wij in eigen huis uit, andere bewerkingen, zoals bijvoorbeeld oppervlaktebehandelingen,  besteden wij uit bij betrouwbare partners. Het houden van voorraad is ook mogelijk waarbij de inrichting van het logistieke concept onderdeel is van de samenwerking. In alle gevallen blijft Heycop volledig verantwoordelijk voor het complete traject dat u bij ons uitbesteedt.

Meer dan 100 jaar ervaring in de gieterijsector en de metaalbewerking

Samenwerking met vaste leveranciers in het buitenland

Strategisch kan het voorkomen dat producten buiten Nederland gemaakt moeten worden. In o.a. Oost- en Zuid Europa, India, Vietnam, Taiwan en China werkt Heycop al vele jaren samen met vaste leveranciers. Ook hier neemt Heycop de volle verantwoordelijkheid voor de aanmaak van prototypen, de logistiek en de kwaliteit van het eindproduct.