Over Heycop

Heycop is een middelgrote onderneming met meer dan 100 jaar ervaring in de gieterij sector en de metaalbewerking. Bedrijven weten zich bij ons verzekerd van een optimaal kwaliteitsproduct tegen een concurrerende prijs. Al vele jaren waarderen zij de tijd- en kostenbesparing welke Heycop hen oplevert.

Gedurende de jaren heeft Heycop in een aantal productgroepen specifiek ervaring opgebouwd:

  • Maritieme sector
  • Horeca
  • Hoogspannings sector
  • Kabel industrie
  • Automotive
  • Drinkwater desinfectie branche

 

Heycop is echter niet terughoudend om nieuwe markten te ontdekken en haar ervaring te delen.

Heycop is verantwoordelijk voor het complete traject

Een definitieve tekening maar ook een idee of een schets kunnen het uitgangspunt zijn voor een samenwerking. Samen komen wij graag tot een uitgekristalliseerd en optimaal product wat voldoet aan uw wensen. Veel van de bewerkingen voeren wij in eigen huis uit, andere bewerkingen, zoals bijvoorbeeld oppervlaktebehandelingen,  besteden wij uit bij betrouwbare partners. In alle gevallen blijft Heycop verantwoordelijk voor het complete traject dat u bij ons uitbesteedt.

Meer dan 100 jaar ervaring in de gieterijsector en de metaalbewerking

Samenwerking met vaste leveranciers in het buitenland

Voor het kunnen profiteren van de lage lonen in o.a. Oost- en Zuid Europa, India, Vietnam, Taiwan en China werkt Heycop al vele jaren samen met vaste leveranciers. Ook hier neemt Heycop de volle verantwoordelijkheid voor de aanmaak van prototypen, de logistiek en de kwaliteit van het eindproduct.