Beer Systems

Beer Systems

Heycop produceert diverse soorten bierzuilen, lekbladen, barklemmen en tapkranen voor de Horeca. Het betreft hier o.a. het zogenaamde David All-in-One tapsysteem, de KIT bierzuilen, de Fountain bierzuilen en diverse soorten lekbladen en tapkranen. Diverse typen bierzuilen worden geleverd in de extra cold uitvoering (ijs). Heycop verzorgt hierbij voor u het gehele traject van ontwerp tot eindproduct met bijbehorende logistiek. Naast een in deze branche gespecialiseerde design- en ontwerpafdeling beschikt Heycop ook over eigen 3D printers voor het maken samples.

David All-in-One tapsysteem

David All-in-One tapsysteem

Heycop is gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van complete oplossingen voor de bierbranche. Heycop produceert voor Heineken, Amstel en Brand de bierzuilen en de lekbladen behorend bij het zogenaamde David All-in-one tapsysteem, een uniek tapsysteem met de volgende voordelen:

- altijd gegarandeerd koud bier (gekoeld tot aan de top)
- lange houdbaarheid van het bier (tot 30 dagen)
- geen reiniging vereist dus kostenbesparend (geen bierwacht nodig)
- 50% energiebesparing
- zeer brede keuze uit bieren, ciders etc.

De gemiddelde productie in de afgelopen jaren ligt op 14.000 systemen per jaar, deze systemen worden wereldwijd geleverd. Heycop is contractpartner van Heineken.

Overigen Bierbranche

Overigen Bierbranche

Naast biertapsystemen en lekbladen produceert Heycop vele andere aan de bierbranche gerelateerde producten zoals Clamp-On units (barklemmen) , Threaded Pipesets, (fust-)koppelingen, tapkranen en allerhande overige artikelen. Wij nodige u van harte uit om uw nieuwe ideen eens met ons te komen bespreken.