Heycop

Heycop is de specialist op het gebied van CNC-bewerken. Met onze jarenlange ervaring en modern machinepark kunnen wij  de beste oplossing bieden voor het uitvoeren van complexe bewerkingen. Bij Heycop ligt de focus op het bewerken van gietstukken. Maar het bewerken van producten vanuit staf- of plaatmaterialen ook dagelijkse kost.

Werken bij Heycop

Bij Heycop zijn wij altijd opzoek naar ervaren vakmannen maar ook mensen die ambiëren om vakman te worden of willen doorgroeien in hun functie. Heycop bied een leuke en leerzame werkomgeving waarin gewerkt wordt met de nieuwste technologie op CNC-draai en frees gebied.  Daarnaast zijn zaken zoals 4 daagse werkweken bijvoorbeeld altijd te bespreken. Mocht het u leuk lijken te komen werken bij Heycop? Aarzel niet om contact op te nemen, en als u benieuwd bent naar onze opleidings- en doorgroeimogelijkheden kunt u hieronder alle informatie vinden.

Meer dan 100 jaar ervaring in de gieterijsector en de metaalbewerking

Opleidingsmogelijkheden bij Heycop

Bij Heycop zijn wij trots op onze vakmensen! Het worden van een vakman kan echter worden gezien als een grote uitdaging. Hierbij wil Heycop graag helpen en jou een opleidingstraject aanbieden. Gedurende een periode van 3 jaar biedt Heycop een groeipad van operator naar zelfstandig multifunctioneel operator.

Hierbij krijg je de mogelijkheid door middel van werkervaring en verschillende vakopleidingen te groeien in jouw functie. We starten met een test CNC geschiktheid bij het STODT. Hierin wordt je ruimtelijke en technische inzicht getest zowel als je rekenkundige vaardigheden, inzet en motivatie. Kortom ben jij geschikt voor het opleidingstraject.

Lijkt jou dit een leuke uitdaging? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.