Heycop excelleert in het bieden van een totaaloplossing. Naast engineering en/of gieten & bewerken neemt Heycop ook graag montage- en assemblage werkzaamheden in de hand. Met onze ervaren medewerkers en toegewijde schone montage afdeling maken wij jaarlijks duizenden samenstellingen variƫrend van eenvoudige producten tot complexe samenstellingen bestaande uit honderden verschillende onderdelen.

Assemblage Mogelijkheden

Mede door vele jaren ervaring en een toegewijde afdeling kan Heycop een efficiĆ«nt assemblage proces bieden. Wij denken graag met u mee over de beste oplossingen voor uw product en kunnen ons proces product specifiek inrichten. Wilt u ook uw logistieke zaken (transport, voorraad, voorraadbeheer, traceability …..) bij ons onderbrengen ? Wij bespreken graag de mogelijkheden om u hierin te ondersteunen.

ISO9001:2015 gecertificeerd & een moderne ”groene” productieomgeving

Montage Afdeling

Heycop werkt vanuit een modern bedrijfspand waarin het beschikt over een schone montage afdeling van ca. 350 m2. De afdeling opereert afgescheiden van het machinepark in geklimatiseerde ruimte. Dit maakt het de optimale omgeving voor de montage van samenstelling gebruikt in o.a. de automotive en marintieme sector. De bevoorrading loopt via een Kardex-palletsysteem en de ordersturing & informatiestromen zijn volledige gedigitaliseerd.

Wij denken graag mee in het voorzien van de beste totaaloplossing voor uw bedrijf

Instructies & Testen

Met digitale montage instructies volgens de ISO 9001 zorgen wij ervoor dat uw producten volgens de gestelde eisen worden gemonteerd. Het kan ook voorkomen dat bepaalde eisen aan specifieke testen moeten voldoen. Voor verschillende klanten heeft Heycop product specifieke testopstellingen ontworpen en gemaakt, hier denken wij graag in mee.