Assemblage bij Heycop

Naast engineering en/of gieten & bewerken neemt Heycop ook graag uw montage- en assemblage werkzaamheden in de hand. Het bieden van een totaaloplossing is waar Heycop in excelleert. Onze ervaren medewerkers en toegewijde afdeling brengen graag meerwaarde aan in uw producten.

Assemblage mogelijkheden

Mede door vele jaren ervaring kan Heycop een efficiĆ«nt assemblage proces bieden. Wij denken graag met u mee over de beste oplossingen voor uw product en kunnen ons proces product specifiek inrichten. Het vervaardigen van montage-hulpmiddelen met behulp van ons eigen machinepark is hiervan een goed voorbeeld. Wilt u ook uw logistieke zaken (transport, voorraad, voorraadbeheer, …..) bij ons onderbrengen ? Wij bespreken graag de mogelijkheden om u hierin te ondersteunen.

Wij denken graag mee in het voorzien van de beste totaaloplossing voor uw bedrijf

Samenwerking met vaste leveranciers

Heycop werkt met vaste toeleveranciers voor eventueel benodigde materialen en oppervlakte behandelingen. Door onze brede ervaring hebben wij de afgelopen jaren hierin een groot scala aan betrouwbare leveranciers opgebouwd in binnen- en buitenland. Dit alles om u zekerheid en kwaliteit te kunnen bieden.