Heycop excelleert in het bieden van totaal oplossingen. Naast de engineering, het eventueel gieten en/of bewerken, oppervlaktebehandelingen etc. biedt Heycop ook de mogelijkheid voor de  montage- en assemblage van uw producten. Met onze ervaren medewerkers en schone montage afdeling leveren wij jaarlijks vele samenstellingen variërend van eenvoudige- tot complexe samenstellingen.

Assemblage Mogelijkheden

Heycop beschikt over een schone montageafdeling. Mede door onze jarenlange ervaring en ons toegewijd personeel kan Heycop u een efficiënt assemblage proces bieden. Wij denken graag met u mee over de beste oplossingen voor uw product en kunnen ons proces product specifiek inrichten. Wilt u ook uw logistieke zaken (transport, voorraad, voorraadbeheer, traceability …..) bij ons onderbrengen ? Wij bespreken graag de mogelijkheden om u hierin te ondersteunen.

ISO9001:2015 gecertificeerd & een moderne ”groene” productieomgeving

Montage Afdeling

Heycop werkt vanuit een modern bedrijfspand waarin het beschikt over een schone montage afdeling van ca. 350 m2. De afdeling opereert afgescheiden van het machinepark in een geklimatiseerde ruimte. Dit maakt het de optimale omgeving voor de montage van samenstelling gebruikt in o.a. de automotive. De bevoorrading loopt via een Kardex-palletsysteem en de ordersturing & informatiestromen zijn volledige gedigitaliseerd.

28

Wij denken graag mee in het voorzien van de beste totaaloplossing voor uw bedrijf

Instructies & Testen

Met onze digitale montage instructies volgens de ISO 9001 zorgen wij ervoor dat uw producten volgens de door u gestelde eisen worden gemonteerd. Het kan ook voorkomen dat bepaalde producten aan specifieke eisen moeten voldoen. Voor verschillende klanten heeft Heycop product specifieke testopstellingen ontworpen en gemaakt, hier denken wij graag in mee.