CNC frezen

Ontdek de kracht van CNC-frezen. Met precisie transformeren we uw ontwerp naar hoogwaardige onderdelen, met als doel uw productieproces te optimaliseren. Door geavanceerde technologie en ons vakmanschap leveren we betrouwbare producten van hoge kwaliteit aan diverse industrieën.

Heycop machinepark

Een greep uit onze vertrouwde klanten

Siemens Heineken Sensiblue Yanmar

Nauwkeurigheid

Precisie vormt de kern van
ons productieproces.

Snelle doorlooptijd

Razendsnelle productie, tijd
besparen gegarandeerd.

Kleine én grote productaantallen

De perfecte partner voor
elk productievolume.

Geavanceerde CNC-machines

Topniveau CNC-technologie
voor perfecte resultaten

CNC-specialist

Heycop is dé specialist op het gebied van CNC-frezen. Dankzij jarenlange ervaring en ons moderne machinepark leveren we hoogwaardige oplossingen voor het uitvoeren van complexe CNC- bewerkingen. Naast het bewerken van gietstukken, vormt het bewerken van staf- en plaatmaterialen een essentieel onderdeel van onze werkzaamheden.

Neem contact op
120 + Klanten
2000 + Producten

Nauwkeurig, kwalitatief, efficiënt en flexibel

Met onze focus op nauwkeurigheid, kwaliteit, efficiëntie en flexibiliteit, creëren we hoogwaardig bewerkte aluminimum- en metaalonderdelen die naadloos aansluiten op uw productieproces. Tegelijkertijd kunt u rekenen op tijdige levering en voldoen we volledig aan uw specifieke, functionele vereisten.

Nauwkeurig

We stellen hoge eisen aan de nauwkeurigheid van onze CNC-bewerkingen. de producten worden bewerkt volgens strikte afmetingen en toleranties voor een naadloze integratie in uw product of proces.

Kwaliteit

Het leveren van consistente kwaliteit in onze CNC-bewerkte onderdelen vormt ons vertrekpunt. Dankzij onze kwaliteitscontrolesystemen minimaliseren we fouten, defecten en afwijkingen, en leveren we consequent hoogwaardige onderdelen.

Efficiëntie

Om te voldoen aan uw productieschema’s en leveringsdeadlines, worden CNC-bewerkingen tijdig uitgevoerd. We realiseren snelle en efficiënte bewerkingen om doorlooptijden maximaal te verkorten.

Flexibiliteit

Of het nu gaat om wisselende productvereisten, snelle prototyping of aanpassingen aan bestaande ontwerpen, u bent bij ons aan het juiste adres. We zijn flexibel om te voldoen aan elke behoefte.
CNC frezen CNC frezen CNC frezen CNC frezen CNC frezen CNC frezen CNC frezen CNC frezen

Heycop: uw volledige productiepartner

We merken een groeiende behoefte bij klanten om verschillende facetten van zowel het productieproces als de logistieke keten uit te besteden. Als totaalleverancier staan we klaar om u hierin volledig te ondersteunen.

Naast het frezen, ondergaat het afgewerkte product ondergaat vaak ook nog oppervlaktebehandeling, assemblage en verpakking. Het onderbrengen van deze stappen bij één leverancier brengt voordelen met zich mee. Deze aanpak vermindert de logistieke complexiteit, elimineert de noodzaak om tussenliggende voorraden aan te houden en zorgt voor beter kwaliteitsmanagement.

Neem contact op
Heycop KIWA ISO-9001
Erkend leerbedrijf
FME logo
“Heycop is een ware meester in de maakindustrie, waar vakmanschap en kwaliteit samenkomen om grenzen te verleggen.”
John Stone
Heycop gietwerk
Vragen?

Onze experts denken graag met u mee voor het bieden van een totaaloplossing.

Neem contact op
Contact Heycop