Kwaliteit

Het Heycop kwaliteitssysteem  is ISO-9001 gecertificeerd. Kwaliteit staat bij Heycop voorop en ons proces is hierop volledig ingericht. Zonder een grondige eindcontrole gaan producten niet naar de klant. Om deze eindcontrole uit te voeren heeft Heycop high tech meetapparatuur in huis en gekwalificeerd personeel.

CNC- CMM Meten bij Heycop

Heycop meet uw producten met een Hexagon Global S CMM- CNC meetmachine. Deze high tech meetmachine is een stap voorwaarts in de kwaliteitscontrole bij Heycop. De machine geeft ons de mogelijkheid producten volledig geautomatiseerd door te meten en meetrapporten te genereren. De machine werkt met een nauwkeurigheid van 1,5 micron, een volledig indexeerbare taster en geeft de mogelijkheid tot slepend meten. Voor meer informatie over de meetmachine verwijzen wij u naar de website van Hexagon MI : hexagonmi

ISO-9001 gecertificeerd

New-Absolute-Arm_Hero-Image_7-Axes

3D scannen bij Heycop

Een van de meest recente ontwikkelingen binnen de meettechniek is het meten met behulp van laser. Heycop heeft in het kader van innovatie en ontwikkeling geïnvesteerd in een 3D laserscanner van Hexagon, de Absolute Arm. Met deze scanner kunnen wij uw producten met een nauwkeurigheid van 16 micron scannen. Hiermee kunnen kwaliteitscontroles en reverse engineering trajecten worden ingezet. Daarnaast kan er een nauwkeurig vergelijk gemaakt worden tussen de 3D files van het gietstuk en het gietstuk zelf om eventuele afwijkingen vooraf in beeld te kunnen brengen.