Kwaliteit

Het Heycop kwaliteitssysteem is ISO-9001 gecertificeerd. Kwaliteit staat bij Heycop voorop en ons proces is hierop volledig ingericht. Zonder een grondige eindcontrole gaan producten niet naar de klant. Om deze eindcontrole uit te voeren heeft Heycop high tech meetapparatuur in huis en gekwalificeerd personeel.

Heycop kwaliteit
Kwaliteit Heycop

Geavanceerde Kwaliteitscontrole bij Heycop

Ontdek de compromisloze kwaliteitsstandaard van Heycop! Ons ISO-9001 gecertificeerd kwaliteitssysteem garandeert dat elk product aan de hoogste kwaliteitsnormen voldoet. Met behulp van geavanceerde technologieën zoals de Hexagon Global S CMM-CNC meetmachine en de Absolute Arm 3D laserscanner, bieden wij een uiterst nauwkeurige productevaluatie. Of het nu gaat om geautomatiseerde metingen, gedetailleerde meetrapporten, of innovatieve 3D scans voor kwaliteitscontrole en reverse engineering, Heycop levert precisie op micron-niveau.

CNC- CMM Meten bij Heycop

Heycop meet uw producten met een Hexagon Global S CMM- CNC meetmachine. Deze high tech meetmachine is een stap voorwaarts in de kwaliteitscontrole bij Heycop. De machine geeft ons de mogelijkheid producten volledig geautomatiseerd door te meten en meetrapporten te genereren. De machine werkt met een nauwkeurigheid van 1,5 micron, een volledig indexeerbare taster en geeft de mogelijkheid tot slepend meten. Voor meer informatie over de meetmachine verwijzen wij u naar de website van Hexagon MI.

CNC - CMM Meten

 

3D scannen bij Heycop

Een van de meest recente ontwikkelingen binnen de meettechniek is het meten met behulp van laser. Heycop heeft in het kader van innovatie en ontwikkeling geïnvesteerd in een 3D laserscanner van Hexagon, de Absolute Arm. Met deze scanner kunnen wij uw producten met een nauwkeurigheid van 16 micron scannen. Hiermee kunnen kwaliteitscontroles en reverse engineering trajecten worden ingezet. Daarnaast kan er een nauwkeurig vergelijk gemaakt worden tussen de 3D files van het gietstuk en het gietstuk zelf om eventuele afwijkingen vooraf in beeld te kunnen brengen.

3D scannen

Neem contact op
Heycop kwaliteit Heycop kwaliteit Heycop kwaliteit Heycop kwaliteit Heycop kwaliteit

Bel Heycop voor advies

Op zoek naar uitgebreider advies voor uw vraagstukken? Neem dan contact op met Heycop via +31 (0)30 6353565 of info@heycop.com. Bij ons bent u aan het goede adres voor het complete proces.

Neem contact op
“Meer dan 100 jaar ervaring in
de gieterijsector en de metaalbewerking”
Heycop KIWA ISO-9001
Erkend leerbedrijf
FME logo
Vragen?

Onze experts denken graag met u mee voor het bieden van een totaaloplossing.

Neem contact op
Contact Heycop