Vacatures & Opleidingen

Heycop is de specialist op het gebied van CNC-bewerken. Met onze jarenlange ervaring en modern machinepark kunnen wij de beste oplossing bieden voor het uitvoeren van complexe bewerkingen. Bij Heycop ligt de focus op het bewerken van gietstukken. Maar het bewerken van producten vanuit staf- of plaatmaterialen ook dagelijkse kost.

Een greep uit onze vertrouwde klanten

Heineken Vetus B.V. Siemens Yanmar

Missie

Het ontzorgen van onze klanten door het ontwikkelen en produceren van hoogwaardige producten en installaties voor een concurrerende prijs.

Visie

Binnen de metaalindustrie-branche onderscheidend zijn door het gegoten product centraal te stellen bij het bieden van oplossingen.

Werken bij Heycop

Bij Heycop zijn wij altijd opzoek naar ervaren vakmannen maar ook mensen die ambiëren om vakman te worden of willen doorgroeien in hun functie. Heycop bied een leuke en leerzame werkomgeving waarin gewerkt wordt met de nieuwste technologie op CNC-draai en frees gebied. Daarnaast zijn zaken zoals 4 daagse werkweken bijvoorbeeld altijd te bespreken. Mocht het u leuk lijken te komen werken bij Heycop? Aarzel niet om contact op te nemen, en als u benieuwd bent naar onze opleidings- en doorgroeimogelijkheden kunt u hieronder alle informatie vinden.

Neem contact op
120 + Klanten
2000 + Producten
Heycop opleiding Heycop opleiding Heycop opleiding

Opleidingsmogelijkheden bij Heycop

Bij Heycop zijn wij trots op onze vakmensen! Het worden van een vakman kan echter worden gezien als een grote uitdaging. Hierbij wil Heycop graag helpen en jou een opleidingstraject aanbieden. Gedurende een periode van 3 jaar biedt Heycop een groeipad van operator naar zelfstandig multifunctioneel operator.

Hierbij krijg je de mogelijkheid door middel van werkervaring en verschillende vakopleidingen te groeien in jouw functie. We starten met een test CNC geschiktheid bij het STODT. Hierin wordt je ruimtelijke en technische inzicht getest zowel als je rekenkundige vaardigheden, inzet en motivatie. Kortom ben jij geschikt voor het opleidingstraject.

Lijkt jou dit een leuke uitdaging? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Neem contact op
Vragen?

Onze experts denken graag met u mee voor het bieden van een totaaloplossing.

Neem contact op
Contact Heycop