Machines

Heycop is de specialist op het gebied van CNC-bewerken. Met haar jaren lange ervaring en modern machinepark kunnen wij de meest complexe frees- en draaibewerkingen uitvoeren. Dit op zowel gietwerk als staf- en plaatmateriaal. Onderstaand een greep uit de machinale mogelijkheden bij Heycop.

CNC frezen
Heycop machinepark
Mori Seiki NHX5500 Mori Seiki NHX5500

Heycop heeft voor in de nieuwbouw geïnvesteerd in een nieuwe NHX5500 machine met een gereedschap magazijn voor 330 Tools. Wat ons in het kader van LEAN & SMED de gelegenheid biedt efficiënter en flexibeler te werk te gaan met vaste gereedschapsets. Met een bewerkingsgebied van X:800 [mm] , Y:800 [mm] & Z:880 [mm], big plus opname en een uitmuntende snelheid is dit dé machine om snel, efficiënt en uiterst precies te bewerken.

Mori Seiki NH(X)5000 5x Mori Seiki NH(X)5000

Heycop beschikt over in totaal vijf Mori Seiki NH(X)5000 machines. Dit zijn 4-assige horizontale machines welke behoren tot de beste van de wereld op het gebied van CNC bewerken. Met een bewerkingsgebied van X:730 [mm] , Y:730 [mm] & Z:850 [mm] en een uitmuntende snelheid is dit dé machine om snel, efficiënt en uiterst precies te bewerken. Daarnaast beschikken deze machines over een magazijn met plek voor 60 gereedschappen.

Haas VF-4SS 2x Haas VF-4SS

Naast de horizontale Mori Seiki machines beschikt Heycop ook over een tweetal verticale freesmachine. De verticale Haas machines bieden een goed alternatief voor producten welke bewerkt dienen te worden over minder vlakken. Met een bewerkingsgebied van X:1270 [mm] , Y:508 [mm] & Z:635 [mm] biedt deze machine meer ruimte dan de NH(X)-machines wat deze geschikt maakt voor het wat grotere werk.

Mori Seiki NL2500SM Mori Seiki NL2500SM met Robot

Net als het freespark is het draaipark van Heycop met Mori Seiki machines modern en up to date. De NL2500SM welke is uitgerust met robot om ook ’s nachts te kunnen draaien beschikt over een turret met aangedraven gereedschappen, waar maximaal 24 gereedschappen in kunnen. Dit in combinatie met de robot zorgt voor een degelijke, efficiënte en snelle bewerkingscyclus.

Mori Seiki NL2500SY Mori Seiki NL2500SY

Naast de Mori Seiki SM draaibank beschikt Heycop ook over een type SY. Deze machine is uitgerust met een Y-as welke naast draaibewerkingen ook freesbewerkingen kan uitvoeren met het aangedreven gereedschap. Hiermee kan er bij producten met zowel draai- als freesbewerkingen een bewerkingsstap worden bespaart. Het verminderen van het aantal bewerkingsstappen werkt kostenbesparend.

Doosan Puma TT1800SY Doosan Puma TT1800SY

De Doosan van Heycop is een type met twee hoofd-spillen en twee gereedschap-turrets. Hiermee kunnen wij tot wel 48 gereedschappen kwijt en producten tweezijdig bewerken in dezelfde machinecyclus. Daarnaast heeft de machine een Y-as en beschikking over volautomatische stafaanvoer. Met deze stafaanvoer is Heycop in staat grote series draaiwerk snel en efficiënt te produceren.

Heycop KIWA ISO-9001

Door de Kiwa ISO-9001-certificering, toont Heycop aan dat het voldoet aan de hoogste standaarden van kwaliteitsmanagement. Dit biedt waardevolle voordelen, zoals het vergroten van het vertrouwen van klanten, partners en andere belanghebbenden. Het certificaat toont aan dat Heycop consistente en hoogwaardige producten en diensten levert, voldoet aan de geldende regelgeving en zich inzet voor klanttevredenheid.

Bovendien helpt de Kiwa ISO-9001-certificering Heycop om interne processen te verbeteren en te optimaliseren. Door het implementeren van een kwaliteitsmanagementsysteem volgens de ISO-9001-norm kunnen inefficiënties worden geïdentificeerd en aangepakt. Dit resulteert in kostenbesparingen, verhoogde productiviteit en verbeterde bedrijfsprestaties.

“Heycop is een ware meester in de maakindustrie, waar vakmanschap en kwaliteit samenkomen om grenzen te verleggen.”
John Stone
Heycop gietwerk
Vragen?

Onze experts denken graag met u mee voor het bieden van een totaaloplossing.

Neem contact op
Contact Heycop