Engineering

Ontdek de kracht van Heycops engineering. Met een eigen ontwikkelingsafdeling ondersteunt Heycop bij technische vraagstukken met een focus op innovatie, kostenefficiëntie en technologische verbetering.

Heycop - Engineering
Heycop machinepark

Een greep uit onze vertrouwde klanten

Heineken Siemens Yanmar

Innovatie

Innovatief engineeringteam met
inzet van 3D laserscanoplossingen.

Meerwaarde

Meedenken in start-, ontwikkelings-
en eindfasen.

Snelheid

Snelle conceptrealisatie met
3D-printen en ons machinepark.

Totaaloplossing

Alles-in-één met gieten, frezen en assembleren.

Engineeringspecialist

Bij Heycop staat technologische vooruitgang voorop. We innoveren voortdurend en ontwikkelen geoptimaliseerde eindproducten die nauw aansluiten op elke behoefte.

Neem contact op
120 + Klanten
2000 + Producten

Innovatief, kwalitatief en efficiënt

Dankzij ons innovatieve karakter en onze geavanceerde machines ontwikkelen we optimale oplossingen en prototypes van hoogwaardige kwaliteit.

Innovatie

Een van de meest recente innovaties binnen de meettechnologie is het gebruik van lasermetingen. Heycop heeft geïnvesteerd in de Hexagon Absolute Arm, een geavanceerde 3D laserscanner. Dit resulteert in nauwkeurigheids- en snelheidsvoordelen bij metingen.

Reverse engineering

Door gebruik te maken van de Absolute Arm zetten we reverse engineering trajecten in gang, wat ons in staat stelt producten te analyseren, repliceren en verbeteren.

Kwaliteit

Met onze 3D laserscanner scannen we producten met een precisie van 16 micron. De kwaliteitscontrole omvat een vergelijking tussen de 3D-bestanden van het gietstuk en het fysieke gietstuk. Zo identificeren en realiseren we eventuele afwijkingen in een vroeg stadium.

Efficiëntie

Dankzij onze 3D printer en ons machinepark realiseren we vlot een eerste prototype.
Heycop engineering Heycop Heycop

Heycop: úw totaalpartner

Heycop ontzorgt klanten. We beperken ons niet tot engineering, maar beschikken ook over uitgebreide ervaring in gieten, bewerken en assembleren. Dit stelt ons in staat een complete oplossing te bieden voor zowel nieuwe ideeën als bestaande producten.

Geavanceerde Kwaliteitscontrole bij Heycop

Ontdek de compromisloze kwaliteitsstandaard van Heycop! Ons ISO-9001 gecertificeerd kwaliteitssysteem garandeert dat elk product aan de hoogste kwaliteitsnormen voldoet. Met behulp van geavanceerde technologieën zoals de Hexagon Global S CMM-CNC meetmachine en de Absolute Arm 3D laserscanner, bieden wij een uiterst nauwkeurige productevaluatie. Of het nu gaat om geautomatiseerde metingen, gedetailleerde meetrapporten, of innovatieve 3D scans voor kwaliteitscontrole en reverse engineering, Heycop levert precisie op micron-niveau.

Bel Heycop voor advies

Op zoek naar uitgebreider advies op het gebied van engineering? Neem dan contact op met Heycop via +31 (0)30 6353565 of info@heycop.com.

Neem contact op
Heycop KIWA ISO-9001
Erkend leerbedrijf
FME logo
“Heycop is een ware meester in de maakindustrie, waar vakmanschap en kwaliteit samenkomen om grenzen te verleggen.”
John Stone
Heycop gietwerk
Vragen?

Onze experts denken graag met u mee voor het bieden van een totaaloplossing.

Neem contact op
Contact Heycop