Totaalleverancier

Heycop is een betrouwbare totaalleverancier: kwaliteit, efficiëntie en gemak onder één dak. Ontdek de voordelen voor uw bedrijf.

Magazijn totaalleverancier hero
Heycop machinepark

Een greep uit onze vertrouwde klanten

Siemens Honeywell | Elster Husqvarna Kadant

Hoogste kwaliteit

Gegarandeerd hoge kwaliteit in elke component.

Kostenefficiënt

Wij verlagen uw kosten door efficiënte inkoop, productie en logistiek.

Snelle levertijden

Levering wordt afgestemd op uw behoefte ook bij last-minute bestellingen.

Betrokken partner

Persoonlijke support, betrokken bij uw succes.

Volledig ontzorgd

Heycop is al meer dan 100 jaar een toegewijde totaalleverancier. Onze toewijding aan de hoogste kwaliteitsnormen garandeert dat elk product en onderdeel aan uw verwachtingen voldoet. Bovendien stelt ons uitgebreide netwerk van zorgvuldig geselecteerde leveranciers ons in staat om consistentie en betrouwbaarheid te bieden voor elk type onderdeel dat nodig is. Kies bij Heycop voor een partnerschap waarbij u volledig wordt ontzorgd, geniet van de beste prijzen en altijd verzekerd bent van topkwaliteit.

Neem contact op
120 + Klanten
2000 + Projecten

Van productie tot order

Geen onderdeel is te gek voor ons. Kunnen we het zelf niet produceren dan regelen we het wel bij een van onze partners. Zelf onvoldoende opslag? Geen probleem wij houden de producten op voorraad en leveren op afroep.

Transparante communicatie

We houden van open en transparante communicatie. Geef uw wensen door en wij geven aan wat de mogelijkheden zijn. Bij vragen staat er altijd iemand klaar om u direct van dienst te zijn.

Eenvoudig bestellen

Geef uw bestelling eenvoudig door. Onze planning zorgt er vervolgens voor dat de onderdelen op tijd zijn zodat u kan voldoen aan uw productieschema’s en leveringsdeadlines.

Voorraadbeheer & logistiek

Vanuit ons moderne bedrijfspand beschikken we over een groot magazijn van +/- 350 m². Uw onderdelen liggen veilig opgeslagen en zijn op elk moment beschikbaar. Heycop verzorgd de volledige logistiek van inkoop tot levering zodat u zich hier niet druk over hoeft te maken.

Order op afroep

We versturen uw order op afroep. Zo vermindert u de voorraadkosten en benodigde magazijnruimte terwijl u de flexibiliteit houdt om voorraden tijdig aan te vullen.
Heycop totaalleverancier Totaalleverancier Heycop

Heycop: uw volledige productiepartner

We merken een groeiende behoefte bij klanten om verschillende facetten van zowel het productieproces als de logistieke keten uit te besteden. Als totaalleverancier staan we klaar om u hierin volledig te ondersteunen.

Naast het frezen, ondergaat het afgewerkte product ondergaat vaak ook nog oppervlaktebehandeling, assemblage en verpakking. Het onderbrengen van deze stappen bij één leverancier brengt voordelen met zich mee. Deze aanpak vermindert de logistieke complexiteit, elimineert de noodzaak om tussenliggende voorraden aan te houden en zorgt voor beter kwaliteitsmanagement.

Neem contact op
Vragen?

Onze experts denken graag met u mee voor het bieden van een totaaloplossing.

Neem contact op
Contact Heycop