Over ons

Heycop is een middelgrote onderneming met meer dan 100 jaar ervaring in de gieterij sector en de metaalbewerking. Bedrijven weten zich bij ons verzekerd van een optimaal kwaliteitsproduct tegen een concurrerende prijs. Al vele jaren waarderen zij de tijd- en kostenbesparing welke Heycop hen oplevert.

Een greep uit onze vertrouwde klanten

Heineken Prysmian Group Siemens Yanmar

Missie

Het ontzorgen van onze klanten door het ontwikkelen en produceren van hoogwaardige producten en installaties voor een concurrerende prijs.

Visie

Binnen de metaalindustrie-branche onderscheidend zijn door het gegoten product centraal te stellen bij het bieden van oplossingen.

Heycop ontzorgt haar klanten

Een definitieve tekening maar ook een idee of een schets kunnen het uitgangspunt zijn voor een samenwerking. Samen komen wij graag tot een uitgekristalliseerd en optimaal eindproduct dat voldoet aan uw wensen. Veel van de bewerkingen en montages voeren wij in eigen huis uit, andere bewerkingen, zoals bijvoorbeeld oppervlaktebehandelingen,  besteden wij uit bij betrouwbare partners. Het houden van voorraad is ook mogelijk waarbij de inrichting van het logistieke concept onderdeel is van de samenwerking. In alle gevallen blijft Heycop volledig verantwoordelijk voor het complete traject dat u bij ons uitbesteedt.

Neem contact op
120 + Klanten
2000 + Producten

Onze specialisten

“Heycop is een ware meester in de maakindustrie, waar vakmanschap en kwaliteit samenkomen om grenzen te verleggen.”
John Stone
Heycop gietwerk
Vragen?

Onze experts denken graag met u mee voor het bieden van een totaaloplossing.

Neem contact op
Contact Heycop