CNC draaien

Ontdek CNC draaien: precisiebewerking voor uw onderdelen. Topkwaliteit, snelheid en vakmanschap in elke gedraaid product. Maak het verschil met ons vakmanschap.

CNC-draaien Heycop
Heycop machinepark

Een greep uit onze vertrouwde klanten

Siemens Heineken Meyn Food Processing Technology Yanmar
CNC draaien Heycop

Nauwkeurigheid

Precisie vormt de kern van
ons productieproces.

Snelle doorlooptijd

Razendsnelle productie, tijd
besparen gegarandeerd.

Kleine én grote productaantallen

De perfecte partner voor
elk productievolume.

Geavanceerde CNC-machines

Topniveau CNC-technologie
voor perfecte resultaten

CNC-specialist

Heycop is dé specialist op het gebied van CNC draaien (en CNC frezen). Dankzij jarenlange ervaring en ons moderne machinepark leveren we hoogwaardige oplossingen voor het uitvoeren van complexe CNC-bewerkingen. Of u nu op zoek bent naar perfect vervaardigde assen, gietstukken of andere cilindrische componenten, CNC draaien levert keer op keer onberispelijke resultaten. Door te kiezen voor onze CNC draaitechnologie, investeert u in snelheid, efficiëntie en topkwaliteit. Ontdek hoe onze CNC draaiservices uw productieproces kunnen transformeren en u een concurrentievoordeel kunnen bieden in een veeleisende markt.

Neem contact op
120 + Klanten
2000 + Producten

Nauwkeurig, kwalitatief, efficiënt en flexibel

Met onze focus op nauwkeurigheid, kwaliteit, efficiëntie en flexibiliteit, creëren we hoogwaardig bewerkte aluminimum- en metaalonderdelen die naadloos aansluiten op uw productieproces. Tegelijkertijd kunt u rekenen op tijdige levering en voldoen we volledig aan uw specifieke, functionele vereisten.

Nauwkeurig

We stellen hoge eisen aan de nauwkeurigheid van onze CNC-bewerkingen. De bewerkte aluminimum- en metaalonderdelen worden ontwikkeld volgens strikte afmetingen en toleranties, voor een naadloze integratie in uw productieproces.

Kwaliteit

Het leveren van consistente kwaliteit in onze CNC-bewerkte onderdelen vormt ons vertrekpunt. Dankzij onze kwaliteitscontrolesystemen minimaliseren we fouten, defecten en afwijkingen, en leveren we consequent hoogwaardige onderdelen.

Efficiëntie

Om te voldoen aan uw productieschema’s en leveringsdeadlines, worden CNC-bewerkingen tijdig uitgevoerd. We realiseren snelle en efficiënte bewerkingen om doorlooptijden maximaal te verkorten.

Flexibiliteit

Of het nu gaat om wisselende productvereisten, snelle prototyping of aanpassingen aan bestaande ontwerpen, u bent bij ons aan het juiste adres. We zijn flexibel om te voldoen aan elke behoefte.
CNC draaien CNC draaien CNC draaien CNC draaien CNC draaien

Geavanceerde CNC draaimachines

Met onze eigen rapid prototyping afdeling en een interne gereedschapsmakerij kunnen wij snel inspelen op uw wensen en leveren wij hoogwaardige producten met een korte en betrouwbare levertijd.

Ons geavanceerde machinepark bestaat voornamelijk uit vierassige CNC-frees- en draaibanken, die deels geautomatiseerd kunnen worden beladen. In ons draaipark hebben we de Mori Seiki NL2500SM, uitgerust met een robot die ook ’s nachts CNC-draaibewerkingen kan uitvoeren. Daarnaast beschikken we over een SY-type machine, die is voorzien van een Y-as en naast draaibewerkingen ook eenvoudige freesbewerkingen met aangedreven gereedschap kan uitvoeren. Ook hebben we de Doosan Puma TT1800SY in ons draaipark, die volautomatische stafaanvoer ondersteunt om grote series draaiwerk snel en efficiënt te produceren. Onze uitgebreide ervaring in metaalbewerking garandeert een optimale bediening en prestaties bij CNC-draaiwerk.

Bekijk ons machinepark

Bel Heycop voor advies

Op zoek naar uitgebreider advies voor de juiste manier van CNC bewerken? Of heeft u professionele en ervaren begeleiding nodig bij CNC draaien? Neem dan contact op met Heycop via +31 (0)30 6353565 of info@heycop.com. Bij ons bent u aan het goede adres voor professioneel CNC draaien.

Neem contact op
Heycop KIWA ISO-9001
Erkend leerbedrijf
FME logo
“Heycop is een ware meester in de maakindustrie, waar vakmanschap en kwaliteit samenkomen om grenzen te verleggen.”
John Stone
Heycop gietwerk
Vragen?

Onze experts denken graag met u mee voor het bieden van een totaaloplossing.

Neem contact op
Contact Heycop