Oppervlaktebehandeling met staal, rvs, metaal of aluminium

Coating of oppervlaktebehandeling is een methode voor het verfraaien of het beschermen van een oppervlak. Bij deze methode wordt een beschermende of verfraaiende deklaag op een ondergrond aangebracht. Coating wordt ook toegepast om materiaaleigenschappen te veranderen.

Heycop assemblage
Heycop machinepark

Een greep uit onze vertrouwde klanten

Prysmian Group Heineken Siemens Yanmar

Alleskunner

We leveren variërende assemblages,
van eenvoudig tot complex.

Efficiënt

Efficiënt assemblageproces dankzij
ervaring en toegewijd personeel.

Maatwerk

Afgestemd proces op
uw productbehoeften.

Totaalpartner

We bieden ook logistiek- en
voorraadoplossingen.

Assemblagespecialist

Er zijn veel verschillende processen qua oppervlaktebehandeling. Deze processen zijn onder meer mogelijk met staal, roestvrij staal (rvs), metaal of aluminium. Een ervaren partner is onmisbaar bij de keuze voor de juiste oppervlaktebehandeling. Met Heycop kiest u voor een partner met meer dan 100 jaar ervaring in de gieterijsector en de metaalbewerking. Wij helpen en adviseren u bij de juiste keuze voor oppervlaktebehandeling met rvs, metaal, staal of aluminium.

Kiezen voor de juiste oppervlaktebehandeling

De keuze voor een juiste oppervlaktebehandeling is belangrijk. De juiste coating helpt immers het oppervlakte beschermen tegen mogelijke externe invloeden, zoals corrosie. Als gevolg van corrosie kan de oppervlakte groen of zwart uitslaan, afhankelijk van het materiaal. Verder helpt de coating de hechting van het verf- of lijmproces te verbeteren. Heycop heeft veel ervaring en een groot netwerk in de metaalbewerking en gieterij-sector, zowel in binnenland als buitenland. Dankzij ons grote raster aan vaste leveranciers in landen met beperkte arbeidskosten leveren wij optimaal resultaat voor een concurrerende prijs. Met onze jarenlange ervaring in de metaalbewerking assisteren wij u bij de keuze voor de juiste en financieel meest interessante oppervlaktebehandeling met staal, metaal, aluminium of rvs.

Neem contact op
120 + Klanten
2000 + Producten

Oplossingen volgens de strengste eisen

We bedenken de optimale totaaloplossing voor uw product en monteren het volgens de hoogste standaarden.

Montage-afdeling

Vanuit ons moderne bedrijfspand beschikken we over een montageafdeling van circa 350 m². Deze afdeling is gescheiden van het machinepark en bevindt zich in een geklimatiseerde omgeving.

Voldoen aan standaardvereisten

Door gebruik te maken van digitale montage-instructies volgens de ISO 9001-normen, voldoen uw producten aan de gestelde eisen.

Voldoen aan specifieke vereisten

In sommige gevallen moeten producten aan bijzondere eisen voldoen. Voor diverse klanten heeft Heycop speciale testopstellingen ontworpen en geproduceerd.

Zowel simpel als uitdagend

We bieden een diverse reeks assemblages, variërend van gemakkelijk tot complex te monteren producten.
Heycop Heycop Heycop assemblage

Heycop helpt bij keuze voor de juiste oppervlaktebehandeling

Bij de keuze voor de juiste coating zijn er veel factoren die een rol spelen. Hierbij moet niet alleen rekening worden gehouden met de omgeving waarin het product zich bevindt en met de toepassing van het product. Er moet ook gekeken worden naar de legering waaruit het product is gemaakt en de overige kleine hoeveelheden legeringselementen. Ook overwegingen uit een esthetische invalshoek (kleur en verfraaiing) spelen mee bij de beslissing. Pas nadat alles zorgvuldig is overwogen, wordt een keuze gemaakt. Het grote netwerk en de lange ervaring van Heycop in de metaalbewerking zorgen ervoor dat u kiest voor de juiste oppervlaktebehandeling met rvs, staal, metaal of aluminium. En dat voor een concurrerende prijs.

Contact met Heycop

Ben op zoek naar een ervaren professional in de metaalindustrie voor advies over de juiste coating van uw product? Zeker weten dat u bij de behandeling van oppervlaktes van uw producten niet te veel kosten maakt en de juiste keuze maakt voor staal, aluminium, rvs of staal en voor de juiste partner? Neem dan contact op met Heycop voor de keuze van de juiste oppervlaktebehandeling (rvs, staal, aluminium) via +31 (0)30 6353565 of info@heycop.com.

Neem contact op
Heycop KIWA ISO-9001
Erkend leerbedrijf
FME logo
“Heycop is een ware meester in de maakindustrie, waar vakmanschap en kwaliteit samenkomen om grenzen te verleggen.”
John Stone
Heycop gietwerk
Vragen?

Onze experts denken graag met u mee voor het bieden van een totaaloplossing.

Neem contact op
Contact Heycop