Metaalbewerker

Metaalbewerken is een techniek die al eeuwen bestaat en die tegenwoordig in een modern jasje wordt toegepast. Metaalbewerking komt voort uit technieken die zijn ontdekt in de bronstijd. De eerste metaalbewerkers maakten vooral gereedschappen en sieraden.

Heycop assemblage
Heycop machinepark

Een greep uit onze vertrouwde klanten

Siemens Heineken Meyn Food Processing Technology Yanmar

Nauwkeurigheid

Precisie vormt de kern van
ons productieproces.

Snelle doorlooptijd

Razendsnelle productie, tijd
besparen gegarandeerd.

Kleine én grote productaantallen

De perfecte partner voor
elk productievolume.

Geavanceerde CNC-machines

Topniveau CNC-technologie
voor perfecte resultaten

CNC-specialist

Het bewerken van metaal is tegenwoordig veel meer divers en gespecialiseerd. Tevens is het proces van metaalbewerken up-to-date gemaakt met computergestuurde processen middels CNC bewerken. Het is echter nog altijd van belang een ervaren metaalbewerker te kiezen. Ervaren en meedenkend personeel blijft immers een onmisbare factor in het uitvoeren van de veelal complexe bewerkingen die bij (metalen) gietstukken komen kijken.

Metaalbewerken bij Heycop

Heycop heeft meer dan 100 jaar ervaring als metaalbewerker en in de gieterij-sector. Wij halen een groot gedeelte van onze kracht uit het bedenken van efficiënte manieren van gieten en bewerken. Zo besparen we onder meer op kosten. Bij het bewerken van de grotere series producten wordt bij Heycop al snel gedacht aan multi-opspannen met behulp van consoles, al dan niet ondersteund door robot-belading. Hiervoor heeft Heycop tal van specifieke montageplatformen ontworpen. De focus van Heycop ligt op de bewerking van gietstukken, waarin wij zijn gespecialiseerd. Daarnaast behoort het bewerken van producten vanuit staf- of plaatmaterialen tot onze dagelijkse activiteiten. Heycop functioneert niet enkel als metaalbewerker. Wij bieden volledige ondersteuning bij het traject van uw product, van idee of schets naar metaalbewerken naar eindproduct.

Neem contact op
120 + Klanten
2000 + Producten

Nauwkeurig, kwalitatief, efficiënt en flexibel

Met onze focus op nauwkeurigheid, kwaliteit, efficiëntie en flexibiliteit, creëren we hoogwaardig bewerkte aluminimum- en metaalonderdelen die naadloos aansluiten op uw productieproces. Tegelijkertijd kunt u rekenen op tijdige levering en voldoen we volledig aan uw specifieke, functionele vereisten.

Nauwkeurig

We stellen hoge eisen aan de nauwkeurigheid van onze CNC-bewerkingen. De bewerkte aluminimum- en metaalonderdelen worden ontwikkeld volgens strikte afmetingen en toleranties, voor een naadloze integratie in uw productieproces.

Kwaliteit

Het leveren van consistente kwaliteit in onze CNC-bewerkte onderdelen vormt ons vertrekpunt. Dankzij onze kwaliteitscontrolesystemen minimaliseren we fouten, defecten en afwijkingen, en leveren we consequent hoogwaardige onderdelen.

Efficiëntie

Om te voldoen aan uw productieschema’s en leveringsdeadlines, worden CNC-bewerkingen tijdig uitgevoerd. We realiseren snelle en efficiënte bewerkingen om doorlooptijden maximaal te verkorten.

Flexibiliteit

Of het nu gaat om wisselende productvereisten, snelle prototyping of aanpassingen aan bestaande ontwerpen, u bent bij ons aan het juiste adres. We zijn flexibel om te voldoen aan elke behoefte.
Heycop Heycop CNC frezen CNC frezen

Heycop: betrouwbare partners wereldwijd

Voor het metaalbewerken werkt Heycop nauw samen met betrouwbare handelsgenoten in binnenland en buitenland. Veel van de bewerkingen voeren wij in eigen huis uit, andere bewerkingen, zoals bijvoorbeeld oppervlaktebehandelingen, besteden wij uit bij betrouwbare partners. In alle gevallen blijft Heycop verantwoordelijk voor het complete traject dat u bij ons uitbesteedt. Heycop werkt onder meer samen met vaste leveranciers en metaalbewerkers in landen met competitieve arbeidskosten. Hieronder zijn India, Vietnam, Taiwan, China en landen in onder andere Oost- en Zuid-Europa. Dankzij onze grote netwerk aan gieterijen in binnen- en buitenland brengen wij uw gietwerk onder bij de gieterij en metaalbewerker die het best bij uw product past. Tevens is Heycop niet terughoudend om nieuwe markten te ontdekken en ervaring te delen.

Bel Heycop voor advies

Bent u op zoek naar een betrouwbare en deskundige metaalbewerker? Of heeft u behoefte aan advies van een ervaren professioneel over metaalbewerken en alle bijgaande productieprocessen? En wil u verzekerd zijn van een optimaal kwaliteitsproduct tegen een concurrerende prijs? Neem dan contact met Heycop op via +31 (0)30 6353565 of info@heycop.com. Als professionele metaalbewerker staan wij klaar voor al uw vragen over metaalbewerken.

Neem contact op
Heycop KIWA ISO-9001
Erkend leerbedrijf
FME logo
“Heycop is een ware meester in de maakindustrie, waar vakmanschap en kwaliteit samenkomen om grenzen te verleggen.”
John Stone
Heycop gietwerk
Vragen?

Onze experts denken graag met u mee voor het bieden van een totaaloplossing.

Neem contact op
Contact Heycop