Marine systems

Heycop vervaardigt hoogwaardige onderdelen voor de kleine beroeps- en pleziervaart. Denk aan componenten voor boegschroeven, motoren en schroefassystemen van motor- en zeiljachten.

Marine systems
Heycop machinepark

Een greep uit onze vertrouwde klanten

Yanmar Husqvarna Kadant
Marine systems Heycop

Meerwaarde

Meedenken in start-, ontwikkelings- en eindfasen.

Snelheid

Snelle conceptvisualisatie met 3D-printen in ons machinepark.

Efficiënt

Efficiënte processen dankzij ervaring en toegewijd personeel.

Maatwerk

Op uw productbehoeften afgestemd proces.

Boat components

Bij Heycop is dé specialist in het produceren van hoogwaardige onderdelen voor motor- en zeiljachten. We adviseren en zijn daarnaast actief betrokken bij de ontwikkeling van (custom-made) producten, zoals boegschroeven, motoren, schroefassystemen en andere maritieme componenten. Met onze eigen 3D-printer en -scanner, gecombineerd met onze expertise in reverse engineering, bieden we onze klanten diverse maatwerkoplossingen. Een mooi voorbeeld van ons werk is het staartstuk, exclusief ontworpen door Vetus en vervaardigd door ons bij Heycop. Alles voor een behouden vaart.

 

Neem contact op
120 + Klanten
2000 + Producten

Partner in ontwikkeling

Heycop staat voor innovatie, meedenken en kwaliteit. We zijn voor de kleine beroeps- en pleziervaart dé partner in de ontwikkeling van boat components.

Flexibiliteit

Of u nu behoefte heeft aan aanpassingen in bestaande ontwerpen, snelle prototyping of specifieke productvereisten, wij staan klaar om aan al uw wensen te voldoen. Uw tevredenheid is onze prioriteit.

Voldoen aan specifieke vereisten

In sommige gevallen moeten producten aan bijzondere eisen voldoen. Voor diverse klanten heeft Heycop speciale testopstellingen ontworpen en geproduceerd.

Montageafdeling

Binnen ons moderne bedrijfspand beschikken we over een montageafdeling van circa 350 m². Deze afdeling is gescheiden van het machinepark en bevindt zich in een geklimatiseerde omgeving voor optimale montagecondities.

Innovatie

De randaangedreven boegschroef (RIM drive) is een innovatieve ontwikkeling op het gebied van boeg- en hekschroeven. Anders dan bij traditionele boegschroeven is de propeller een geïntegreerd onderdeel van de elektromotor. • De motor betreft een permanente magneetmotor en is daarom zeer compact.
Marine systems heycop

Bel Heycop voor advies

Op zoek naar uitgebreider advies op het gebied van Marine Systems? Neem dan contact op met Heycop via +31 (0)30 6353565 of info@heycop.com.

Neem contact op
Vragen?

Onze experts denken graag met u mee voor het bieden van een totaaloplossing.

Neem contact op
Contact Heycop