Onderdelen assemblage voor machines: de Heycop aanpak

Heycop_Assemblage

Een greep uit onze vertrouwde klanten

Husqvarna Heineken Yanmar Siemens
Assemblage Heycop

Alleskunner

We leveren variërende assemblages,
van eenvoudig tot complex.

Efficiënt

Efficiënt assemblageproces dankzij
ervaring en toegewijd personeel.

Maatwerk

Afgestemd proces op
uw productbehoeften.

Totaalpartner

We bieden ook logistiek- en
voorraadoplossingen.

Met onze eigen assemblageafdeling brengen we uw onderdelen efficiënt en nauwkeurig samen tot het gewenste eindproduct. De assemblage van machineonderdelen wordt uitgevoerd met behulp van productspecifieke assemblagemallen en ondersteund door gecertificeerde kwaliteitssystemen. Zo kunt u rekenen op een consistente productkwaliteit en hoogwaardige producten die aan al uw verwachtingen voldoen. Bij Heycop combineren we cutting-edge technologie met jarenlange ervaring om elk project met precisie en vakmanschap uit te voeren. Lees verder voor een greep uit de mogelijkheden.

Neem contact op
120 + Klanten
2000 + Producten

Assemblage opdrachten voor uw machines

Onze assemblagewerkzaamheden vinden plaats in onze eigen afdeling van ongeveer 350 m². De afdeling is gescheiden van het machinepark en gelegen in een geklimatiseerde omgeving. Een stabiele temperatuur- en luchtvochtigheidregeling is essentieel voor gevoelige componenten en materialen. Zo garanderen we een betrouwbare werking van de producten.

De ervaren vakmensen van Heycop blijven bij alle assemblageprojecten van A tot Z betrokken om ervoor te zorgen dat de juiste bewerkingen worden uitgevoerd. We maken gebruik van geavanceerde kwaliteitscontroleapparatuur zoals de Hexagon Global S CMM-CNC meetmachine en de Absolute Arm 3D laserscanner. Deze combinatie van expertise en technologie garandeert consistente kwaliteit en precisie in elk eindproduct.

Assemblage Assemblage Assemblage Assemblage Assemblage

Totaaloplossingen voor assemblage en CNC-bewerking

Als totaalpartner bieden we niet alleen hoogwaardige product assemblage, maar ook expertise in CNC-bewerking, gietwerk en maatwerk logistieke oplossingen zoals voorraadbeheer. Ons moderne machinepark is uitgerust met een breed scala aan geavanceerde machines voor uiteenlopende complexe frees- en draaibewerkingen.

Alles onder één dak

Heycop biedt zowel frees- en draaibewerkingen als assemblage onder één dak. Dit leidt tot verbeterde efficiëntie, kortere doorlooptijden en aanzienlijke kostenbesparingen. We garanderen een consistent hoogwaardig eindproduct dankzij strenge kwaliteitscontroles en diepgaande expertise in zowel bewerkings- als assemblageprocessen. Ons assemblageproces zorgt ervoor dat onderdelen nauwkeurig en efficiënt worden samengevoegd. Dankzij onze flexibele aanpak kunnen we meebewegen met uw (veranderende) productiebehoeften.

Meer weten?

Neem contact op
Heycop KIWA ISO-9001
Erkend leerbedrijf
FME logo
“Heycop is een ware meester in de maakindustrie, waar vakmanschap en kwaliteit samenkomen om grenzen te verleggen.”
John Stone
Heycop gietwerk
Vragen?

Onze experts denken graag met u mee voor het bieden van een totaaloplossing.

Neem contact op
Contact Heycop