Machined Components

Heycop is niet alleen gespecialiseerd in het ontwikkelen, produceren en/of assembleren van complete producten. Wij verzorgen ook de productie van losse componenten. Heycop beschikt daartoe over een bijzonder goed en modern CNC machinepark bestaande uit diverse vier- en vijfassige draai- en freesmachines. Deze afdeling staat 24 uur per dag ter beschikking en draait deels onbemand met robots voor de grotere series (al vanaf 50 stuks).

Staf- plaat- & Gietwerk

In de CNC afdeling kunnen zowel enkele stuks als grote series geproduceerd worden. Heycop beschikt hiertoe over machines met stafaanvoer en speciaalmachines voor plaatbewerking en de bewerking van gietstukken.

Grotere series worden voornamelijk in de avonden en nachten geproduceerd middels robots. De Heycop productie-unit draait 24 uur per dag, 5 dagen per week.

Meer dan 100 jaar ervaring in de gieterijsector en de metaalbewerking

Bewerkt gietwerk

Heycop is gespecialiseerd in het bewerken van gietstukken welke grotendeels van onze vaste gieterijen komen. Heycop beschikt over diverse partners voor de toelevering van gespecialiseerde gietstukken in Nederland, Duitsland, China, Taiwan, Vietnam en Portugal.

Door ons ontstaan vanuit een gieterij heeft Heycop veel kennis van en een groot netwerk in de gieterijsector. Kennis en ervaring wat ons specialist maakt voor uw complexe bewerkingen op gietstukken.

Samengestelde producten

Naast het voorzien in de productie van onderdelen voorziet Heycop ook graag  in een stuk assemblage mocht dit van toepassing zijn. Hiertoe heeft Heycop een eigen assemblage afdeling toegespitst op het leveren van samengestelde producten, meer informatie over de mogelijkheden vindt u op onze assemblage pagina.