Automotive

De kans is groot dat Heycop Automotive al eens de deur voor u heeft geopend. Wij produceren namelijk al jaren ophangsystemen voor deuren in bussen, trams en de metro. Deze systemen worden in meer dan 130 landen in voertuigen geïnstalleerd.

Automotive Heycop
Heycop machinepark

Een greep uit onze vertrouwde klanten

Siemens Honeywell | Elster Husqvarna Kadant

Innovatie

Innovatief engineeringteam met inzet van 3D laserscanoplossingen.

Kostenefficiënt

Gietstukken zijn kostenverlagend bij complexe producten.

Maatwerk

Afgestemd proces op uw productbehoeften.

Waardecreatie

Gietstukken en slimme methodes voor een geoliede productie.

Ventura Systems

Ventura is een toonaangevende producent van innovatieve deursystemen voor bussen en metro’s en heeft haar klanten wereldwijd. Onze montageafdeling voor Ventura is volledig lean ingericht en zodat leveringen snel en zo vaak als gewenst worden uitgestuurd.

Naast de rol van producent vervult Heycop ook de rol van partner op het gebied van innovaties. Zo houdt Heycop zich o.a. bezig met de verbetering van bestaande constructies, keuze van materialen en value engineering. Voorstellen tot verbetering worden gedaan met zicht op geplande volumes, fase in de levenscyclus, modularisatie en innovatie en meer.

Neem contact op
120 + Klanten
2000 + Projecten

Korte doorlooptijden

Kwaliteitscontroles en tijdige uitvoering zorgen voor korte doorlooptijden en goede producten.

Kwaliteit

Het leveren van consistente kwaliteit in onze CNC-bewerkte onderdelen vormt ons vertrekpunt. Dankzij onze kwaliteitscontrolesystemen minimaliseren we fouten, defecten en afwijkingen, en leveren we consequent hoogwaardige onderdelen.

Efficiëntie

Om te voldoen aan uw productieschema’s en leveringsdeadlines, worden CNC-bewerkingen tijdig uitgevoerd. We realiseren snelle en efficiënte bewerkingen om doorlooptijden maximaal te verkorten.

Montage-afdeling

Vanuit ons moderne bedrijfspand beschikken we over een montageafdeling van circa 350 m². Deze afdeling is gescheiden van het machinepark en bevindt zich in een geklimatiseerde omgeving.

Optimale prijs-kwaliteitverhouding

Tijdens het ontwerp van gietstukken houden we rekening met bewerkings- en opspanmethoden. Daar profiteert u van; zowel op het gebied van kwaliteit als kosten.
Ophangsysteem bus Energy axle

Energy Axle voor trailers

Het is een algemeen probleem dat accu’s in trailers vaak niet voldoende elektrische energie hebben om de juiste werking van elektrische apparaten zoals de laadklep te garanderen. Dit wordt veroorzaakt doordat het batterij pakket in de trailer niet goed wordt opgeladen door de dynamo in de truck. Het verlies aan energie wordt veroorzaakt door de lange kabels en de koppelingen tussen dynamo en accu pakket.

In opdracht van Valx heeft Heycop de Energy Axle ontwikkeld. De Energy Axle is een as voor trailers welke voorzien is van een eigen generator en zijn eigen energie opwekt onafhankelijk van de truck. Deze energie wordt opgeslagen in het direct daarboven gelegen accupakket.

De Energy Axle is onderhoudsarm en zowel geschikt voor trailers die grote afstanden afleggen als voor trailers die in de stad rijden. Door de bijzonder korte oplaadtijd van het accupakket (zelfs bij lage snelheden) is de klant altijd verzekerd van een juiste werking alle elektrische apparatuur.

Benieuwd hoe Heycop de kwaliteit van uw producten garandeert? We leggen het u graag uit op onze kwaliteit pagina.

Bel Heycop voor advies

Op zoek naar uitgebreider advies op het gebied van Automotive? Neem dan contact op met Heycop via +31 (0)30 6353565 of info@heycop.com.

Neem contact op
“Heycop is een ware meester in de maakindustrie, waar vakmanschap en kwaliteit samenkomen om grenzen te verleggen.”
John Stone
Heycop gietwerk
Vragen?

Onze experts denken graag met u mee voor het bieden van een totaaloplossing.

Neem contact op
Contact Heycop