High voltage

Al sinds haar oprichting in 1906 produceert Heycop onderdelen voor de hoogspanningsindustrie. We verzorgen uiteenlopende producten en vormen aluminium en koperen stroomgeleiders. Hiermee voorziet Heycop al decennia de grootste stroomleveranciers uit Europa van schakelaars en stekkers. Onze grootste afnemer hierin is Siemens Energy.

Heycop High-Voltage
Heycop machinepark

Een greep uit onze vertrouwde klanten

Siemens Energy Honeywell | Elster Husqvarna Kadant

Nauwkeurigheid

Precisie vormt de kern van ons productieproces.

Alleskunner

We leveren variërende assemblages, van eenvoudig tot complex.

Geavanceerde CNC-machines

Topniveau CNC-technologie voor perfecte resultaten.

Totaalpartner

We bieden ook logistiek- en voorraadoplossingen.

Hoogspanningsschakelaars Siemens

Sinds 2010 assembleert Heycop ook complete gasgeïsoleerde Hoogspanningsschakelaars en submontages voor Siemens. Wij verzorgen hierbij het gehele traject van projectplanning, productie van onderdelen in eigen fabriek, sourcing van materialen en onderdelen bij gespecialiseerde toeleveranciers, assemblage en testen tot 300.000 Volt. De schakelaars moeten aan de hoogste eisen voldoen en worden in een 100% test afgenomen door Siemens. Heycop beschikt over een aparte geconditioneerde ruimte en gekwalificeerd personeel.

Neem contact op
120 + Klanten
2000 + Producten

De beste prijs voor de beste kwaliteit

Door innovatie, efficiëntie en in-house montage leveren we u altijd hoge kwaliteit voor de beste prijs.

Kwaliteit

Het leveren van consistente kwaliteit in onze CNC-bewerkte onderdelen vormt ons vertrekpunt. Dankzij onze kwaliteitscontrolesystemen minimaliseren we fouten, defecten en afwijkingen, en leveren we consequent hoogwaardige onderdelen.

Optimale prijs-kwaliteitverhouding

Tijdens het ontwerp van gietstukken houden we rekening met bewerkings- en opspanmethoden. Daar profiteert u van; zowel op het gebied van kwaliteit als kosten.

Efficiëntie

Dankzij onze 3D printer en ons machinepark visualiseren we vlot een eerste prototype.

Montage-afdeling

Vanuit ons moderne bedrijfspand beschikken we over een montageafdeling van circa 350 m². Deze afdeling is gescheiden van het machinepark en bevindt zich in een geklimatiseerde omgeving.
Stekers CLICK-FIT systeem Contactbus CLICK-FIT systeem

Stekers en contactbussen Prysmian

Heycop produceert voor Prysmian de stekers en contactbussen behorend bij het zogenaamde CLICK-FIT systeem van Prysmian Cables and Systems. Het CLICK-FIT® plug-in concept is een uniek systeem, speciaal ontwikkeld voor het aansluiten van geëxtrudeerde kabels voor (extra-)hoogspanning, van 72kV tot en met 420kV.

Bel Heycop voor advies

Op zoek naar uitgebreider advies op het gebied van High Voltage? Neem dan contact op met Heycop via +31 (0)30 6353565 of info@heycop.com.

Neem contact op
“Heycop is een ware meester in de maakindustrie, waar vakmanschap en kwaliteit samenkomen om grenzen te verleggen.”
John Stone
Heycop gietwerk
Vragen?

Onze experts denken graag met u mee voor het bieden van een totaaloplossing.

Neem contact op
Contact Heycop