Machined components

Heycop is niet alleen gespecialiseerd in het ontwikkelen, produceren en/of assembleren van complete producten. Wij verzorgen ook de productie van losse componenten. Heycop beschikt hiervoor over een bijzonder goed en modern CNC machinepark bestaande uit diverse draai- en freesmachines. Deze afdeling staat 24 uur per dag ter beschikking en draait deels onbemand met robots voor de grotere series .

Een greep uit onze vertrouwde klanten

Atlas Copco Honeywell | Elster Husqvarna Kadant

Snelle doorlooptijd

Razendsnelle productie, tijd besparen gegarandeerd.

Kleine én grote productaantallen

Productie van zowel enkele stuks als grote series.

Kwaliteit

Gegarandeerd hoge kwaliteit in elke component.

Efficiënt

Efficiënte productie dankzij jarenlange ervaring en toegewijd personeel.

Staf- plaat- & gietwerk

In de CNC afdeling kunnen zowel enkele stuks als grote series geproduceerd worden. Heycop beschikt hiertoe over machines met stafaanvoer en speciaalmachines voor de bewerking van gietstukken. Door ons ontstaan vanuit een gieterij heeft Heycop veel kennis van en een groot netwerk in de gieterijsector. We zijn gespecialiseerd in het bewerken van gietstukken die grotendeels worden aangeleverd door onze vaste partners in Nederland, Duitsland, China, Taiwan, Vietnam en Portugal.

Neem contact op
120 + Klanten
2000 + Producten

Standaard goed

We stellen hoge eisen aan onszelf en de producten die we leveren, en dat merkt u.

Nauwkeurig

We stellen hoge eisen aan de nauwkeurigheid van onze CNC-bewerkingen. De bewerkte aluminimum- en metaalonderdelen worden ontwikkeld volgens strikte afmetingen en toleranties, voor een naadloze integratie in uw productieproces.

Vast netwerk

We onderhouden relaties met vaste leveranciers voor gietstukken. Ons uitgebreide netwerk omvat non-ferro gieterijen (zoals aluminium, koper, messing en brons) en ijzergieterijen. De leveranciers zijn zowel binnen als buiten Europa gevestigd. Dit stelt ons in staat altijd de meest passende keuze te maken op gebied van materiaal en giettechniek.

Voldoen aan standaardvereisten

Door gebruik te maken van digitale montage-instructies volgens de ISO 9001-normen, voldoen uw producten aan de gestelde eisen. 

Expertise

Met vakmanschap en kennis leveren we specialistische onbewerkte en bewerkte gietstukken.
Gietwerk Gietwerk Gietwerk

Samengestelde producten

Naast het voorzien in de productie van onderdelen voorziet Heycop indien gewenst ook in assemblage. Wij beschikken over een eigen assemblage afdeling toegespitst op het leveren van samengestelde producten. Meer informatie over de mogelijkheden vindt u op onze assemblage pagina.

Neem contact op
“Heycop is een ware meester in de maakindustrie, waar vakmanschap en kwaliteit samenkomen om grenzen te verleggen.”
John Stone
Heycop gietwerk
Vragen?

Onze experts denken graag met u mee voor het bieden van een totaaloplossing.

Neem contact op
Contact Heycop