Heycop: maatwerkoplossingen voor machinebouwers

Heycop_Assemblage

Een greep uit onze vertrouwde klanten

Husqvarna Heineken Yanmar Siemens
Assemblage Heycop

Alleskunner

We leveren variërende assemblages,
van eenvoudig tot complex.

Efficiënt

Efficiënt assemblageproces dankzij
ervaring en toegewijd personeel.

Maatwerk

Afgestemd proces op
uw productbehoeften.

Totaalpartner

We bieden ook logistiek- en
voorraadoplossingen.

Als toonaangevende toeleverancier voor de machinebouw produceren en assembleren we hoogwaardige machineonderdelen. Met meer dan 100 jaar ervaring realiseren we op maat gemaakte oplossingen voor machinebouwers. Of het nu gaat om het bevorderen van de energie-efficiëntie of het verbeteren van uw productieproces, Heycop ondersteunt u bij het ontwikkelen van hoogwaardige machineonderdelen die perfect aansluiten op uw specifieke behoeften. Hoe we dit aanpakken? Dat leest u hier.

Neem contact op
120 + Klanten
2000 + Producten

Ondersteuner van machinebouwers

Onze innovatieve aanpak en geavanceerde machines stellen ons in staat om optimale oplossingen en prototypes van uitmuntende kwaliteit te ontwikkelen. Heycop biedt expertise in machinebouw voor diverse sectoren:

  • Maritieme industrie. We maken hoogwaardige onderdelen voor motor- en zeiljachten. Daarnaast ontwikkelen we op maat gemaakte producten zoals boegschroeven, motoren, schroefassystemen en andere scheepsonderdelen. Met onze eigen 3D-printer/-scanner en expertise in reverse engineering bieden we diverse maatwerkoplossingen aan onze klanten;
  • Voedingsmiddelenindustrie. Heycop is gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van totaaloplossingen voor de bierindustrie. Zo vervaardigen wij onder andere de bierkolommen en lekbakken die deel uitmaken van het David All-in-one tapsysteem voor Heineken, Amstel en Brand;
  • Automobielindustrie. Al vele jaren produceren we ophangsystemen voor deuren die worden gebruikt in bussen, trams en metro’s. Onze systemen zijn wereldwijd geïnstalleerd in voertuigen in meer dan 130 landen;
  • Hoogspanningsindustrie. Heycop maakt al jaren componenten voor de hoogspanningsindustrie. Daarnaast assembleren we complete gasgeïsoleerde hoogspanningsschakelaars en subassemblages voor Siemens. We beheren het volledige traject, van projectplanning en fabricage van componenten in onze eigen faciliteiten tot inkoop bij gespecialiseerde leveranciers, assemblage en testen tot 300.000 volt.
Assemblage Assemblage Assemblage Assemblage Assemblage

Van essentiële onderdelen tot complexe assemblage

Als specialist voor machinebouwers zijn we bedreven in zowel de productie als assemblage van essentiële onderdelen. Met geavanceerde gieterijfaciliteiten en moderne technologieën garanderen we dat elke component van de hoogste kwaliteit is. Dit leidt tot betrouwbare en duurzame machineonderdelen die optimale prestaties leveren.

De specialist voor machinebouwers

Heycop investeert continu in de nieuwste technologieën en moderne faciliteiten om koploper te blijven in de toeleveringsketen van de machinebouw. We werken nauw met u als machinebouwer samen tijdens elke fase van het project om ervoor te zorgen dat de eindproducten voldoen aan uw eisen en verwachtingen. Meer weten?

Neem contact op
Heycop KIWA ISO-9001
Erkend leerbedrijf
FME logo
“Heycop is een ware meester in de maakindustrie, waar vakmanschap en kwaliteit samenkomen om grenzen te verleggen.”
John Stone
Heycop gietwerk
Vragen?

Onze experts denken graag met u mee voor het bieden van een totaaloplossing.

Neem contact op
Contact Heycop